Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mies meni pilaamaan alkoholillisen glögin keittämällä sen!

Vierailija
03.01.2025 |

Ja mukamas dippainssi, mutta ei tajunnut että alkoholi höyrystyy pois siitä alta aikayksikön!

Kommentit (11)

Vierailija
1/11 |
03.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jätä se dippasika!

Vierailija
2/11 |
03.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siksihän se keitetäänkin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/11 |
03.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitäs oot tuollainen juoppo.

Vierailija
4/11 |
03.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Glögiä ei koskaan kuulu lämmittää yli 70 asteen.

Vierailija
5/11 |
03.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuka juo glögiä enää nykyään.

Vierailija
6/11 |
03.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

No, ei tuossa voi muuta, kuin odottaa, että jäähtyy ja sitten lisää terästyksen. Suosittelen paistomittaria hälytyksellä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/11 |
03.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eipä se onneksi paljoa makuun vaikuta, eli kuppi kohti suuta vaan.

Vierailija
8/11 |
03.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pilalla kun alkoholi höyrystyi? Makuun ei vaikuta juurikaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/11 |
03.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kuka juo glögiä enää nykyään.

ai miten niin? mikäs sen olis korvannut?

Vierailija
10/11 |
03.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ap kaada vodkaa tai koskenkorvaa glögin joukkoon ja sillä siisti, ei se glögi pilalle mennyt, maku on täysin sama. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/11 |
03.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei alkoholi niin äkkiä haihdu. Vartin keittämisen jälkeen noin puolet on jäljellä. Ja kokonaan alkoholi on poissa parin tunnin kiehumisen jälkeen, sikäli kuin mitään nestettä enää olisi.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi viisi kaksi