tietääkö kukaan miksi vähärasvainen ja terveellinen ruokailu ensin turvotaa?
Mä olen nyt syöny niukemmin ja juonut paljon vettä ja juonut valmarin litkua silti tuntuu, että turvottaa entisestään.
Mikähän ihme ilmiö taa aina on?
Kommentit (4)
Voisiko olla kaasua? Syötkö nyt ykskaks paljon vihanneksia, ruisleipää tms. jotka muodostavat paljon kaasuja. Helpottaa kun elimistö tottuu.
Onko sulla nyt aineenvaihdunta sitten hidastunut? Ummetusta tms.
Mikä on sun " terveellinen ruokavalio" ?
Sammuttaa närästyksen välittömästi.
Kiihdyttää laihtumista.
Nopeuttaa hidastelevaa vatsantoimintaa.
Lievittää stressioireita.
Palauttaa, kun voimakas lihastreenaus vie hapoille.
Valmarin-sitraattiliuos
korjaa kehon happo-emästasapainoa ja edistää tervettä kudoshengitystä.
Valmarin-sitraattiliuos korjaa elimistösi happo-emästasapainoa ja vilkastuttaa elintoimintoja. Valmarin saa kehosi poistamaan tehokkaammin kuonaa ja rasvaa sekä nopeuttaa urheilijan ja kuntoilijan palautumista rasituksen jälkeen.
Ruokalusikallinen Valmarinia lasilliseen kylmää vettä! Nauti sillon tällöin päivän mittaan. Terveydeksi kehitetty - ei yliannostuksen vaaraa. Valmarin vuodesta 1938.
Myynti: apteekit, luontaistuotekaupat ja -osastot.
-kananlihaa
-vähärasvaista kalaa
-kasviksia hörytettyinä,tuoreina
-hedelmiä,salaatteja
-11% tai yli kuitua sisältävää ruisleipää
-vähärasvaista juustoa ja raejuustoa
-rasvattomat ja sokerittomat mehukeitot
Ps. Karppiko se siellä ;))).