Kinkun paisto lämpötila
Mulla on kinkku uunissa ollut 3 tuntia. Äsken huomasin että olin laittanut lämpötilan 150 asteeseen! Menikö pilalle nyt? Alensin lämpötilan nyt 110 asteeseen loppuajaksi..
Kommentit (14)
Markka 80 lasiin ja tulee hyvää ja kanan väristä. Kun suussa välillä suola rapsahtelee, on kinkku parhaimmillaan.
Se on kumminkin paistopussissa josko ei niin kuivaisi
Jos pussissa ei haittaa. Jos ilman pussia niin onhan sinulla vesikippo uunin pohjalla?
77 astetta.
Ei yhtään vähemmän eikä enemmän.
Kuka idiootti paistaa 150 asteessa?
Kuumassa hiiligrillissä lämmittelen kypsäksi.
Vierailija kirjoitti:
77 astetta.
Ei yhtään vähemmän eikä enemmän.
Kuka idiootti paistaa 150 asteessa?
150 fahrenheittia
Pussissa on. Haju on jotenkin kummallinen..no eiköhän tuosta syötävä tuu.
Oisko paistolämpötila jos ymmärrät
Eka tunti 200 astetta ja sitten lämpö 100 asteeseen. Paista kinkkua 2h/kilo. Ei voi epäonnistua 👍
Itse teen kinkun näin jo vuosia 8-10 kg kinkku
Ensin 200astessa 30min jotta kaikki bakteerit kuolee, sitten kiertoilmauuni 95 asteessa niin kauan kun kinkun sisälämpötila on 75.
Kokeilin pitää 80 asteessa, kuivuu ikävästi ja kinkun pieni punertavuus häviää. Näin on aina onnistunut.
Kinkun paistolämpötila saadaan selville jakamalla uunin maksimilämpötila kinkun painolla kiloissa ja kertomalla saatu tulos 3.6:lla.
Vierailija kirjoitti:
77 astetta.
Ei yhtään vähemmän eikä enemmän.
Kuka idiootti paistaa 150 asteessa?
Minä koska vahinko. Hyvää joulua sulle!
Vierailija kirjoitti:
Eka tunti 200 astetta ja sitten lämpö 100 asteeseen. Paista kinkkua 2h/kilo. Ei voi epäonnistua 👍
No tälleen oli tarkoitus. Olis pitäny laittaa rillit päähän kun uunia lämmitin.
tuskin polalle mutta kuivaa on
105 astetta