Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Onko Fazer vähentänyt kaakaon määrää

Vierailija
14.12.2024 |

Kuvittelenko vaan vai maistuuko fazerin sininen nykyään vähemmän kaakaolta ja enemmän sokerilta tai halvalta joulukalenterin suklaalta? Muilla kokemuksia?

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
14.12.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ä m m ä ulisee

Vierailija
2/3 |
14.12.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen mies senkin pässi!

(se mies joka tilasi 400 eurolla suklaata Fazerilta)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
14.12.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kesän tauon jälkeen (joo, levyjen hinnat pompsahti kesällä yli 4 euroon) ostin uuden  maitosuklaalevyn. Levy oli kapeampi ja hieman pidempi kuin entinen 200 g levy. Tuntui kovalta ja suklaa ei sulanut suussa normaalisti. Ennen Fazerin maitosuklaa  suli suussa  ihanasti.  Yritin vertailla, onko valmistusaineiden järjestys muuttunut? Onko maito ollut vanhoissakin levyissä ensimmäisenä?  Fazerin suklaa on pitkään ollut ykkössuosikkini suutuntuman vuoksi.

Vaikka palmurasva poistettiin  Geishasta, niin sekin on muisto vaan, miltä Geishat alunperin maistui. Ennen Geishalevyissä palat oli korkeampia ja  syödessä se suli ihanasti ja täytteen pienet muruset tuntuivat kivalta.

Joku laittoi, että Kinder kalenterisuklaa ei myöskään sula.

Maraboun maitosuklaasta en nuoruuden jälkeen ole niin tykännyt; ne maistuu rasvaisilta ja liian makeilta.  Ennen suosikkini oli sveitsinpähkinärouhelevy. Maraboun suklaarasiat taas ovat hyviä, kun niissä on paljon erilaisia.

Suklaalevypettymyksen jälkeen Brunbergin maitosuklaalevy on ihanan pehmeä.  Pandan tummasuklaalevy on hyvä. Fazerin tummasuklaa on ollut myös hyvä. Nyt näyttää. että valmistusaineluettelossa neljäntenä on maitorasva - miksi ihmeessä tummassa suklaassa?  Pitäisi testata onko Fazerin taloussuklaa yhtä hyvää kuin ennen?

Hyvässä suklaassa 2. tai 3. valmistusaineena on kaakaovoi, joka on  suklaan ainoa ja oikea oma rasva. 

En tiedä, onko ainesosia halpuutettu levyissä, ja kaakaomassan ja kaakovoin määrää vähennetty? 

 

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä kolme seitsemän