Miten valmistat parhaan jasmiiniriisin?
Kommentit (32)
Paistan ensin ne riisit sipulin kanssa voissa. Sitten lisätään vesi ja keitetään.
Vierailija kirjoitti:
Paistan ensin ne riisit sipulin kanssa voissa. Sitten lisätään vesi ja keitetään.
Toi on pilahviriisi. Voi tehdä mistä tahansa riisistä, eikä varsinaisesti tuo lisäarvoa aromaattisella jasmiiniriisille.
Oliko? Nyt vaan perusriisijuttua mikä ei kiinnosta.
Siis kaikki keittää jotain peruspitkäjyväistä schaissea?
Vain onnettomat laihaläskit syö jotain ravintoköyhää riisiä, pottu on sata kertaa parempi vaihtoehto!
Vierailija kirjoitti:
Vain onnettomat laihaläskit syö jotain ravintoköyhää riisiä, pottu on sata kertaa parempi vaihtoehto!
Peruna on paskaa. Kukaan tervejärkinen ei syö myrkkykasvia. Vai miten, syötkö joka päivä korvasieniä?
Vierailija kirjoitti:
osta eka hyvää jasmiiniriisiä
Ostin. Ja ostan. Kerro. tai pienellä. kerro
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vain onnettomat laihaläskit syö jotain ravintoköyhää riisiä, pottu on sata kertaa parempi vaihtoehto!
Peruna on paskaa. Kukaan tervejärkinen ei syö myrkkykasvia. Vai miten, syötkö joka päivä korvasieniä?
Sinä olet paskaa, tollo. Peruna ei todellakaan ole mitään myrkkyä, oletko joku aivokääpiö?
Et taida ymmärtää ruoan laitosta yhtään mitään, tyypillinen kaupunki juntti, syö sinä vaan pitsaa ja muuta moskaa 🤡
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vain onnettomat laihaläskit syö jotain ravintoköyhää riisiä, pottu on sata kertaa parempi vaihtoehto!
Peruna on paskaa. Kukaan tervejärkinen ei syö myrkkykasvia. Vai miten, syötkö joka päivä korvasieniä?
Sinä olet paskaa, tollo. Peruna ei todellakaan ole mitään myrkkyä, oletko joku aivokääpiö?
Et taida ymmärtää ruoan laitosta yhtään mitään, tyypillinen kaupunki juntti, syö sinä vaan pitsaa ja muuta moskaa 🤡
Ruoanlaitto on yhdyssana, tollo. JA PERUNA ON MYRKYLLINEN!
Haisee niin kammottavalta ettei kuulu omaan ruokavalioon.
Vierailija kirjoitti:
Haisee niin kammottavalta ettei kuulu omaan ruokavalioon.
Loistava aromaattinen ja kukkainen tuoksu. Et taida paljoa ymmärtää.
Käytän puuroriisiä kun se on paljon edullisempaa.
Riisi on ehdottomasti huuhdeltava. Itse huuhtelen riisin juoksevan veden alla ja sitten liotan vedessä useita tunteja, välillä vettä vaihtaen. Laita vettä tuplamäärä riisin nähden eli jos riisiä on kaksi desiä, niin vettä on neljä. Reilusti suolaa. Keitä sitten täysillä yhden minuutin ajan kansi auki, sitten sammuta levy tai laske pienimmälle lämmölle, anna kiehumisen tasaantua hetken ja laita kansi kiinni. Älä sekoita missään vaiheessa. Ota kattila pois levyltä, kun vesi on haihtunut. Täydellistä, tahmaista riisiä.
Vierailija kirjoitti:
Paistan ensin ne riisit sipulin kanssa voissa. Sitten lisätään vesi ja keitetään.
Sekaan vielä valkosipulia, curryä tai inkivääriä, chiliä, ja nesteeksi kanaliemi. Rasvaksi käy perus auringonkukkaöljy.
Vähän tietysti maustaminen riippuu siitä, minkä kanssa riisi syödään.
Vierailija kirjoitti:
Käytän puuroriisiä kun se on paljon edullisempaa.
Ihan eri tuote kuin Jasmiini- tai basmatiriisi.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Paistan ensin ne riisit sipulin kanssa voissa. Sitten lisätään vesi ja keitetään.
Sekaan vielä valkosipulia, curryä tai inkivääriä, chiliä, ja nesteeksi kanaliemi. Rasvaksi käy perus auringonkukkaöljy.
Vähän tietysti maustaminen riippuu siitä, minkä kanssa riisi syödään.
Juu. Hyvää pilahviriisiä pitkästä riisistä. Ei mitään tekemistä jasmiiniriisin kanssa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vain onnettomat laihaläskit syö jotain ravintoköyhää riisiä, pottu on sata kertaa parempi vaihtoehto!
Peruna on paskaa. Kukaan tervejärkinen ei syö myrkkykasvia. Vai miten, syötkö joka päivä korvasieniä?
Sinä olet paskaa, tollo. Peruna ei todellakaan ole mitään myrkkyä, oletko joku aivokääpiö?
Et taida ymmärtää ruoan laitosta yhtään mitään, tyypillinen kaupunki juntti, syö sinä vaan pitsaa ja muuta moskaa 🤡
Ruoanlaitto on yhdyssana, tollo. JA PERUNA ON MYRKYLLINEN! sä oot itse myrkyllinen
Teen harvoin kun se kiehuu aina levylle. Sanoisin että kannattaa ainakin huuhdella riisi ja keittää hitaasti miedolla lämmöllä. Itse en usein jaksa huuhdella, ehkä siksi kiehuu levylle.