Myöskään siipikarjaa ei saa enää syödä
Aiemmin meitä on kehotettu syömään siipikarjaa terveydellisistä syistä, koska se on parempaa keholle kuin punainen liha. Tämän seurauksena suomessa onkin kai tästä syystä punaisen lihan kulutus ollut vähenemässä ja broilerin tuotanto nousussa. Näin ollut varmaan kymmenisen vuotta. Aiemmissa ravintosuosituksissa on kehotettu painottamaan siipikarjaa ja kalaa.
Nyt :"Siipikarjan lihan kulutusta on suositeltavaa vähentää nykyisestä määrästä ympäristövaikutusten vuoksi."
Eli tässä se sanotaan suoraan. Älkää syökö siipikarjaa, koska vihannekset ovat parempi ilmastolle.
Jos sitten taas muistellaan suomen osuutta maailman Co2-päästöistä(promille), niin mikä vaikutus sillä on kaikkeen, että tuotetaanko/syödäänkö täällä 5% enemmän vai vähemmän siipikarjaa?
Eli johtopäätös: voiko näissä uskoa enää mihinkään terveydellisiin perusteisiin, vai onko taustalla ainoastaan llmastolliset ideologiasyyt, joita pieni tutkijaryhmä keksii, mutta toki nämä markkinoidaan terveysperusteisesti?
Terveysperusteisuus myy ja tutkijalla on hyvä mieli, kun tyhmälle kansalle on saatu iskostettua ideologian mukainen mielipide terveyteen verhoutuen. Ketä nyt ei terveys kiinnostaisi?