Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten estää kääretortun vettyminen?

Vierailija
26.11.2024 |

Johtuuko kääretortun vettyminen siitä että täytteessä on rahkaa? Vettyykö kääretorttu jonka täytteenä on vain hilloa ja kermavaahtoa, ei rahkaa? Ainakaan unelmatorttu, jossa on voikreemitäyte, ei vety. Rahkako se syyllinen on?

Kommentit (13)

Vierailija
1/13 |
26.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Luulisi, että rahka on tiiviimpää kuin kermavaahto.

Vierailija
2/13 |
26.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei pidä laittaa liikaa hilloa tai muita kosteita aineksia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/13 |
26.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laita kosteuden poisto pusseja sinne kerroksiin.

Vierailija
4/13 |
26.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kääretortusta en tiedä, mutta sen tiedän miten torttu saadaan kostumaan.

Vierailija
5/13 |
26.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ei pidä laittaa liikaa hilloa tai muita kosteita aineksia.

Totta, kääretortulle riittää vähempikin kosteutus. Sama monille täytekakuille, vettyvät säilytyksessä.

 

Vierailija
6/13 |
26.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Luulisi, että rahka on tiiviimpää kuin kermavaahto.

Minä laitan kermavaahtoa ja tuorejuustoa, tulee jämäkämpää kuin rahkasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/13 |
26.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kääretortusta en tiedä, mutta sen tiedän miten torttu saadaan kostumaan.

Ei se lerppakullilta onnistu.

Vierailija
8/13 |
26.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mulla ei ole koskaan kääretorttu vettynyt, mutta venynyt usein. Luulen, että jotain on mennyt väärin, mutta en tiedä mitä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/13 |
26.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aito rahka ja aito vispikerma päästävät nestettä, ne eivät yksinkertaisesti pysy kuosissa.

Esim. Flora vispi24% on sellainen tuote joka päinvastoin kiinteytyy lisää jääkaapissa, seuraavana päivänä se on lähes kreemimäistä. Sen joukkoon voi lisätä sitruuna, vanilja tms. kreemiä makua antamaan. Koostumuksesta tulee mainio, sopii täytteisiin ja kuorrutuksiin hyvin. Makukin pysyy raikkaana toisin kuin vispikerma jonka pinta tulee nahkeaksi ja joka imee itseensä vieraita makuja.

Jotkut väittävät että tämä ei vispaudu, mutta kyllä se vispautuu loistavasti. Pitää olla jääkaappikylmä, kulho + vispilät kuivat. Jos on märät saattaa olla ettei vispaudu, mutta välineiden puhtaus ja kuivuus on muutenkin selviö leivonnassa.

Vierailija
10/13 |
26.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Öh... kääretorttu uuniin?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/13 |
26.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Kääretortusta en tiedä, mutta sen tiedän miten torttu saadaan kostumaan.

Ei se lerppakullilta onnistu.

Puhut selkeästi kokemuksesta.

 

Vierailija
12/13 |
26.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tee kuiva kääretorttu. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/13 |
26.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

No syöt sen kerralla kuten  muutkin voimikset tekee.

Geenit ne lihottaa,ei ruoka.

 

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä kolme yksi