Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kotiruokaa nopeasti ja helposti

Vierailija
24.11.2024 |

Huvittaa, kun lehdissä esitellään vähän väliä ruokareseptejä mukamas nopeasti ja helposti valmistettavista kotiruuista, joissa on yleensä 15-20 ainesosaa. Kenellä on nykyään aikaa ja energiaa valmistaa sellaisia?

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
24.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pihvi ja siihen suola/pippuri.

Ei ole kovin vaikeeta sullekaan.

Vierailija
2/10 |
24.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Normaaleilla ihmisillä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
24.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ruokaboksissa on hyviä reseptejä. Niissä voi myös oikaista

Vierailija
4/10 |
24.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaupassa on hyllyt täynnä valmiseineksiä. Yhtä hyviä ovat kuin "kotiruoka" ja huomattavasti nopeammin ruokapöydässä.

Vierailija
5/10 |
24.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jotkut "helpot ja nopeat" reseptit on muka vartin ruokia. Ja sitten reseptissä lukee että "kuullota pilkotut sipuli ja valkosipuli". Ja että "lisää huuhdotut pinaatit".

No varmaan on nopea resepti, jos valmistelutyöt ei kuulu mukaan. 

Vierailija
6/10 |
24.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Pihvi ja siihen suola/pippuri.

Ei ole kovin vaikeeta sullekaan.

Kuka pelkällä pihvillä elää?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
24.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mulle ei ole homma eikä mikään hakata,maustaa ja leivittää pihvit. Tehdä uunijuurekset itse ja sienikastike. Joskus tuntuu, et nuo kaikki saa tehtyä hieman yli 30min. Ja pihvejäkin on yleensä sellaiset 6-8. Ja viimeksikin sai todeta, että ei noin maistuvaa ruokaa ole ikinä edes ravintolassa saanut. Minne ihmisten energiat on kadonnut? Vähän vaikeamman kautta tein kesällä vadelmapiirakan,siinä oli niin monta kerrosta, että se meni 4 kertaa uuniin,mutta lopputulos oli unelman makuinen. Mut joo,tyytykää veden kiehauttamiseen ja nuudelit vaan sekaan jos sipulin kuullotuskin on liian vaikeaa.

Vierailija
8/10 |
24.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mulle ei ole homma eikä mikään hakata,maustaa ja leivittää pihvit. Tehdä uunijuurekset itse ja sienikastike. Joskus tuntuu, et nuo kaikki saa tehtyä hieman yli 30min. Ja pihvejäkin on yleensä sellaiset 6-8. Ja viimeksikin sai todeta, että ei noin maistuvaa ruokaa ole ikinä edes ravintolassa saanut. Minne ihmisten energiat on kadonnut? Vähän vaikeamman kautta tein kesällä vadelmapiirakan,siinä oli niin monta kerrosta, että se meni 4 kertaa uuniin,mutta lopputulos oli unelman makuinen. Mut joo,tyytykää veden kiehauttamiseen ja nuudelit vaan sekaan jos sipulin kuullotuskin on liian vaikeaa.

Niin raskasta omakehua että haju tulee läpi näyttöpäätteestäkin!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
24.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytännön vinkki: tee kerralla paljon, laita pakasterasioihin valmiit annokset. Pakastimesta ja sitten lämmität mikrossa. Jääkaapissakin säilyy pari päivää. 

Vierailija
10/10 |
24.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kunnon itsetehty ruoka on vain niin hyvää, että mielelläni näen vaivaa. Eikä se niin vaivanloista ole. Teen salaatin aina kahdeksi päiväksi kerrallaan. Lähes joka ruoan valmistaminen alkaa sipulin silppuamisella ja se on se työläin. Muuten homma sujuu.