Maksalaatikko, suomalaisen perusruoka. Kuinka sitä ylipäätään voi syödä nälkäänsä? Hyllyt notkuu maksalaatikoista.
Miten maksalaatikkoa ylipäätään voi syödä. Eineksiä mielellään söisin jos olisi muutakin kuin maksalaatikkoa ja toinen puoli hyllyä pastaa ja makaronilaatikkoa. Nämä eivät ole maukkaita, vaan mössöruokaa jossa ei ole makua. Nyt moititaan niiden suolapitoisuutta.Se on sivuseikka, kun maku on niin mitätön.
Kommentit (13)
Maksalaatikko ei muutu mausteilla.
Hyvähän se on, että kun eläin teurastetaan, käytetään myös sisäelimet.
Puolukkaa ja raejuustoa niin johan vuon on hyvee
Samaa laatua on jauhelihapihvit. Yök, niitä ei voi syödä niin oudolle maistuvat. Ei auta sipuli eikä muu.
Mun lähikaupassa on niin paljon muita eieneksiä, etten meinannut löytää maksalaatikkoa jossa on rusinoita.
Olisi hyvä kehittää näitä tuotteita. Sensorik testejä pitää lisätä ja löytää sopivat koostumukset ja mausteet. Maksa sinänsä on hyvää paistettuna. Sipulia ja kermakastike ja ne puolukat.
Eineksiä. Esimerkiksi porkkana einesmuodossa, peruna laatikko, lanttulaatikko. Kaikista juurikasviksista saa hyvää eineslaatikkoa ilman , että se on koostumukseltaan ala-arvoista. Vihanneslaatikot olisivat hyviä.
Syön aina rainbow maksalaatikkoa kylmänä. Seon tosi hyvää mielestäni.
Jos valkosipulia tungetaan ruokaan, niin se pilaa koko einesruuan. Valkosipuli on koko lailla pahalle maistuvaa. Haju jo on kuvottava.
Se koostumus kun on niin kamala eineslaatikoissa. Hienonnettu ja pehmeä harmaa koostumus.
Näissä eläintensyömiskeskusteluissa on kaikenlaista variaatiota. Lähtee siitä, että eläimiä ei saa syödä ollenkaan päättyen siihen, että teuraseläin pitää hyödyntää kokonaan. Nämä ovatkin järjellisiä vaihtoehtoja.
Sitten tulevat nämä, että vain parhaat ruhonosat pitäisi käyttää. Makkarat, nugetit ym. einekset ovat muka ravinnoksi kelpaamatonta ruokaa, kun niihin on käytetty muuta kuin filettä.
Voit itse lisätä niihin mausteita