Vinkkejä eilen tehdyn makaronilaatikon tuunaukseen?
Tuli ihan mautonta ja iso vuoallinen pitäisi saada syödyksi. Perusainekset olivat eli makaroni keitettynä, jauheliha ja sipuli paistettuna. Mausteina mustapippuri ja suola, sekaan kahden munan munamaito. Ja ei maistunut miltään, vaivoin ketsupin kanssa alas.
Mitä tuolle on enää tehtävissä? Jos ei itse vuokaan mitään niin lautaselle vaan päälle ripotella jotain mausteita ja mikroon ?
Kommentit (11)
Laita kermaa, pekonia ja koskenlaskijaa, uuniin 30min.
Päälle sinihomejuustomuruja tai jotain muuta juustoraastetta. Tai vaikka pestoa.
Ei mikroon vaan tosiaan pannulla paistat voissa.
Fetajuustoa, chilirouhetta/-kastiketta.
Tee se jatkossa lihaliemeen eikä maitoon niin maistuu joltain ja jos haluaa ettei ole niin kuivaa niin leikkaa siihen päälle tomaattia niinku leikkaisit leivän päälle ja peitä koko laatikon päällinen niillä tomaateilla joku puol tuntia ennen kuin on valmis.
Tää ei tietysti auta mitään just tähän tilanteeseen, mut jatkoa ajatellen.
No voi. Ketsuppi purkki. Siinä on lait valmiina. ( Sitten kun seuraavaksi tekee niin pieni vinkki että mustapippuri just ei edes kuulu makaronin kanssa ).
Maut. Useimmat tekee laatikon koskenlaskija juustolla.
Voita paljon paistinpannuun ja paistat pannulla makaroonilaatikkoa 😋
Jos ei ole ketsuppia niin loraus soijakastiketta .
Kun teet seuraavan kerran, niin laita jauhelihaan pikkuisen currya ja paprikajauhetta ja liraus soijaa.
Ja päälle reilu juustokuorrute korppujauholla + voinokareita. Tulee taatusti parempaa.
Paista pannulla voin kanssa. Niin me tehdään aina edellisen päivän makaronilaatikolle.