Käytätkö muskottipähkinää makaronilaatikossa?
Vanhoissa resepteissä muskottipähkinä on perinteisesti kuulunut kyseiseen reseptiin .
Itse kokeilin tänään ja täytyy sanoa,että korosti kyllä makua mukavasti.
Eli..
1,5 pussia makaronia.
700gr naudan paistijauhelihaa.
185gr pekonia.
1 prk kookoskermaa.
1prk Mutti tomaattimurskaa.
1prk valkosipulitomaattikastiketta.
1 sipuli.
Mausteeksi oreganoa,muskottipähkinää ja hieman valkosipulijauhetta.
Minusta tuo muskotti toi mukavasti pehmeyttä ruuan makuun ja tuosta yksi mies syö saa kahdenpäivän lounast ihan kivasti.
Kommentit (12)
Ei toi sun ruokas mitään makaronilaatikkoa ole...
Vierailija kirjoitti:
Aika usein ihmiset vähän oikovat ruuanlaitossa ja lopulta vanhat hyvät mausteet unohtuvat jo kokonaan. Osittain tuo on einesruokien syytä, sillä nykyajan itsenäiset naiset harvemmin enää muuta valmistavatkaan kuin valmiita eineksiä. Se on sitä itsenäisyyttä parhaimmillaan kun kaikki tulee valmiina ja mitään ei enää osata itse tehdä.
Näinpä. Joulupöydänkin kattaa Atrioinen. 👍 Valmiit laatikot, valmiiksi paistettu kinkku ja valmiiksi graavattu kala. Harva itsenäinen nainen osaa enää edes rosollia tehdä.
Käytin aikaisemmin paljonkin muskottipähkinää, mutta luin sitten että ei ole terveellistä.
En makaronilaatikossa, mutta lanttulaatikossa ja porkkanalaatikossa kylläkin.
Ööö, makaronilaatikko tehdään lihaliemeen ööö ei maitotuotteisiin ööö.
Vierailija kirjoitti:
Ei toi sun ruokas mitään makaronilaatikkoa ole...
Vähän modifioitu, mutta on siinä makaroonilaatikon ainekset. Tuota voisin itsekin kokeilla. Edulliset aineet ja maukkasn kuuloinen laatikko.
Vierailija kirjoitti:
Käytin aikaisemmin paljonkin muskottipähkinää, mutta luin sitten että ei ole terveellistä.
Ei ainakaan allergikoille sovi. Nykyään kaikki on epäterveellistä, jopa ne vegaani tuotteet kun niissä on kaikkia lisäaineita ja prosessointeja.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Käytin aikaisemmin paljonkin muskottipähkinää, mutta luin sitten että ei ole terveellistä.
Ei ainakaan allergikoille sovi. Nykyään kaikki on epäterveellistä, jopa ne vegaani tuotteet kun niissä on kaikkia lisäaineita ja prosessointeja.
Ennen vihannekset ja kasvikset luokiteltiin terveellisiksi, mutta vegaanit tuhosivat sitten niidenkin terveysvaikutukset muokkaamalla niistä milloin kalan, milloin lihan näköistä tuotetta.
Mä käytän muskottia vain kurpitsakeitossa. Muuhun en ole uskaltanut sitä laittaa. On paljon mausteita, joista ei ole mitään käryä, mihin niitä voisi laittaa. Esim. salvia, kirveli, kynteli, meirami.
🇺🇦🇮🇱
Vierailija kirjoitti:
Käytin aikaisemmin paljonkin muskottipähkinää, mutta luin sitten että ei ole terveellistä.
Pitää aika hurjat määrät käyttää jotta saa terveyshaittoja, tajua tavaraa.
Kaffebulla kirjoitti:
Mä käytän muskottia vain kurpitsakeitossa. Muuhun en ole uskaltanut sitä laittaa. On paljon mausteita, joista ei ole mitään käryä, mihin niitä voisi laittaa. Esim. salvia, kirveli, kynteli, meirami.
Muskotti maistuu hyvin kun lisää hiukan perunamuusin, lasagnen valkokastikkeeseen sopii myös, samoin kukkakaali pureeseen. Salvia kana on jo klassikko sinänsä.
Aika usein ihmiset vähän oikovat ruuanlaitossa ja lopulta vanhat hyvät mausteet unohtuvat jo kokonaan. Osittain tuo on einesruokien syytä, sillä nykyajan itsenäiset naiset harvemmin enää muuta valmistavatkaan kuin valmiita eineksiä. Se on sitä itsenäisyyttä parhaimmillaan kun kaikki tulee valmiina ja mitään ei enää osata itse tehdä.