Suosikkijuustosi juhlakattaukseen?
Kerrothan suosikkijuustomerkkisi juhlavaan kattaukseen.
Kommentit (20)
Juhlavaan kattaukseen ainakin 3-4 erilaista juustoa. Esimerkiksi tykkään: Camembert + Aura-juusto + Port Salut + Manchego. Jos on enemmän syöjiä, niin seuraava, minkä lisäisin, on Mustapippurituorejuusto, ja riippuen vieraista, voisin jonkin hyvin kypsyneen Goudankin vielä laittaa. Mutta 6 on kyllä jo maksimi, ettei tule liian sekavaa.
Jokin voimakasmakuinen pehmeähkö juusto.
Vierailija kirjoitti:
Cheddar. Onko Suomessa nykyään juustoja, tuntuu että vähiin kävi valikoima täällä.
Suomesta ei oikein saa hyvää cheddaria. Englannissa on hyvää cheddaria.
Burgerin välissä menee mutta muuten juustot no no. En ymmärrä kuka syö jotain homejuustoa.
Raastettu Edam. Sitä voi mies ja ammattikoulusta työttömäksi valmistunut poikakin syödä lusikalla sotkematta!
T: Eija Susanna
Castellon valko- ja sinihomejuusto, Valion Ritari, Valion Keisarinna, mustapippurisulatejuusto ja vielä jokin muu makeampi sulatejuusto. Ja voi sen aurajuustonkin vielä laittaa, kuitenkin sitä aina kaivataan.
Gruyere, Meaux, agur ja pitkään kypsynyt gouda
Aura Gold, Keisarinna ja Västerbottensost
Yllättävän monella juhlakattaus koostuu vain yhdestä juustosta! 😄
Mustaleima Emmental, Edam, Aurajuusto, Ranskalainen valkohomejuusto, koskenlaskija voimakas, oltermanni.
Cheddar. Onko Suomessa nykyään juustoja, tuntuu että vähiin kävi valikoima täällä.