Pirkan mansikkahillo on pelkkää hyydytettyä mehua!
Ei mitään tekemistä hillon kanssa. Laitoin paahtoleivän päälle, niin aivan bliisua juoksevaa sokerivettä.🙄
Kommentit (8)
Tee itse niin saat hyvää. Minä teen kaikki hillot itse.
Joo, hilloissa on eroa. Kannattaa lukea purkin tekstit, sieltä se laatu selviää. Hinta nousee heti kun marjapitoisuus ylittää 50 prosenttia.
Kaikki ne on omenamehua ja omenahilloa mihin on lisätty hieman mansikkaa
Ostin s-kaupasta hilloa viikolla jossa oli punaista aivan kuin mehua ja seassa lillu muutama mansikan löntti. Heitin roskiin.
Jos ostan valmista hilloa niin katson purkin kyljestä marjapitoisuuden. Halvinta ei kannata ottaa, aina huonoin tässä tapauksessa. Muutenkin marjat marjoina on parempi vaihtoehto kuin mikään hillo. Marjoja voi vähän survoa ja makeuttaa jos vaikka lettujen päälle tai kakkuun käyttää.
Eikö kaikki hillo periaatteessa ole sitä hyydytettyä sokerilitkua? Toki marjat seassa tekee paljon, mutta eipä se hillo juuri muuta ole kuin sokeria tiiviissä löllönä.