Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Jos ohjeessa lukee "hienonna lehtipersilja ja lisää joukkoon", niin

Vierailija
30.10.2024 |

silppuatteko varttakin mukaan, vai revittekö ensin lehdet irti ja silppuatte ne? Se tulee pyörykkätaikinaan

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
30.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Huuhdon ja kuivaan ja sitten silppuan, varret aika pieneksi silpuksi.

Vierailija
2/4 |
30.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä niitä varsiakin voi silputa mukaan, etenkin jo puska ei ole kovin tuuhea (heh, kuulostaa vähän ...)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
30.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aina varretkin

Vierailija
4/4 |
30.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos on kovin paksut varret niin en välttämättä, riippuu vähän käyttätarkoituksesta. Pyörykkätaikinassa varmaan menee pienenä silppuna ihan hyvin, salaattiin en ehkä laittaisi kuin ohuita varsia.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi seitsemän yksi