Voiko salaattia laittaa pakkaseen?
Ottaa nimittäin päähän se että jos on maanantaina tehnyt ison annoksen salaattia säästääkseen rahaan niin se on mennyt jo loppuviikosta pilalle ja tummunut limaiseksi mönjäksi.
Kommentit (11)
En ainakaan usko että kannattaa pakastaa.
Lopputulos taitaa olla sama sitten kun se jäätynyt salaatti on sulanut...
Vierailija kirjoitti:
Jos rahaa haluat säästää,niin osaat tehdä sopivan kokoisia annoksia ettei hukkaa tule.
Mutta tekemällä isompia annoksia säästää sekä rahaa että aikaa.
Miten tuolla logiikalla säästetään rahaa? Suurimmassa osassa vihanneksia kilohinta on sama ostipa vähän tai paljon. Ja jotkut porkkanat taas säilyvät kyllä sellaisenaan jääkaapissa, tekee uuden salaatin kun entinen syöty.
Riippuu salaatista. Peruna- ja makaronisalaatti, sekä moni muu, kyllä kestää pakastamisen. Lehtisalaatti ei tietysti kestä.
Selvitä asia näin: laita salaatti esim. pakasterasiaan, avaa pakastimen ovi, yritä laittaa rasia pakastimeen. Jos jokin näkymätön voimakenttä estää salaatin pääsyn pakastimeen, niin siinä tapauksessa ei voi. Muussa tapauksessa voi.
Voiko tomaatteja kasvattaa -20 asteen pakkasessa vain voiko olla vieläkin kylmempää?
Jos rahaa haluat säästää,niin osaat tehdä sopivan kokoisia annoksia ettei hukkaa tule.