Yhden lounasravintolan pannarit ovat parempia kuin kotona tehdyt
Miten kotipannaeista saisi yhtä paksuja ja mehukkaita ja hyvän makuisia?
Kommentit (6)
Lisäämällä soodaa ja leivinjauhetta sekä sokeria runsaasti.
Mutta jos olisi tehty kahdessa, olisi roskaa?
Vierailija kirjoitti:
Mutta jos olisi tehty kahdessa, olisi roskaa?
Miellyttäisikö sana "erään" sinua enemmän? Ap
Laita taikinaan vissyvettä ja muista tehdä punaiseen maitoon. Itse tein ennen ilman vissyä ja rasvattomaan ja ihmettelin aina miksei ole yhtä hyvää kuin mummon, kunnes neuvoi laittamaan kivennäisvettä ja punaista maitoa. Tuli kuohkeaa ja makeampaa! Voi olla myös uunista kiinni.
Ravintolassa kaikki on parempaa, enempi vaan voita, kermaa ja suolaa, sokeria isolla kädellä.
Kotona mietitään terveellisyyksiä, ravintolassa ei.
Kellään ei samaa ongelmaa?