Kuinkapaljon suurentavan mikroskoopin tarvitsee että voi nähdä Kotipizzan täytteet
Kommentit (17)
Jos oikein kovasti suurentaa, niin näkee sen saman norjalaisen firman joka valmistaa grandiosaa.
Nanomikroskooppi, mikroskooppi, labratestivälineitä (ne turvallisimmat).
Kinkku-Grandiosassa on kivasti vähän lauantaimakkaraa paksun pullataikinan päällä.
Saman verran et näkis ap:n kullin.
Näytepala keskeltä ja massaspektrometri/kaasukromatografi?
Ne lihat on siellä ananoiden alla jemmassa.
Ne on blenderillä surrautettu siihen tomaattikastikkeeseen höhlä!
Niissä on ihan oikea määrä täytettä. Valitettavasti suomalaiset on tottuneet siihen ählämipizzaan, joka on yhtä rasvamössöä, kun täytettä on niin julmetusti.
Oletteko koskaan syönyt pizzaa Italiassa? Siellä on hyvin tyypillistä, että pizzassa juuston ja kastikkeen lisäksi on vain 2 täytettä ja niitäkin maltillisesti, että pohjakin paistuu kunnolla ja myös maistuu (sehän on oleellinen osa pizzaa!).
En oo hetkee syöny kotipizzassa mutta täytyy kyllä sanoa että ei noi ulkolaisten pizzat yhtää sen parempia kyllä ole.. On ne hyviä ei siinä, mutta ne on oikeasti aikamoisia rasvalättyjä mistä menee maha sekaisin ja tulee huono olo seuraavana päivänä.
Kotipizzan hinnat on kyl törkeet, mut niin on nykysin ulkolaistenki
Vierailija kirjoitti:
Niissä on ihan oikea määrä täytettä. Valitettavasti suomalaiset on tottuneet siihen ählämipizzaan, joka on yhtä rasvamössöä, kun täytettä on niin julmetusti.
Oletteko koskaan syönyt pizzaa Italiassa? Siellä on hyvin tyypillistä, että pizzassa juuston ja kastikkeen lisäksi on vain 2 täytettä ja niitäkin maltillisesti, että pohjakin paistuu kunnolla ja myös maistuu (sehän on oleellinen osa pizzaa!).
On ihan makukysymys. Jotkut vaan tykkää enemmän jos on paljon täytteitä. Ihan sama mitä ne siellä italiassa pitsoihin laittaa tai ei laita.
Kyllä niitä täytteitä alkaa näkyä kun isket setelitukun pöytään
Vierailija kirjoitti:
Niissä on ihan oikea määrä täytettä. Valitettavasti suomalaiset on tottuneet siihen ählämipizzaan, joka on yhtä rasvamössöä, kun täytettä on niin julmetusti.
Niin, Kotipizzassahan se rasva kelluu siinä tomaattikastikkeen päällä..
Vierailija kirjoitti:
En oo hetkee syöny kotipizzassa mutta täytyy kyllä sanoa että ei noi ulkolaisten pizzat yhtää sen parempia kyllä ole.. On ne hyviä ei siinä, mutta ne on oikeasti aikamoisia rasvalättyjä mistä menee maha sekaisin ja tulee huono olo seuraavana päivänä.
Kotipizzan hinnat on kyl törkeet, mut niin on nykysin ulkolaistenki
Ulkolaisten pitsoihin voi myös itse vaikuttaa mitä täytteitä ottaa. Ottaako rasvamössöä vai ei.
Onko siellä täytteitä?