En vaan voi ymmärtää miksi ihmiset laittavat keitettyjä perunoita jääkaappiin
Nehän maistuvat kamalille! Ja hirveän epähygieenistä myös
Kommentit (23)
Tulee parempi pyttis kun ne paistaa jääkaappikylminä, helpompia myös pilkkoa.
Kun keitetty peruna viilelletään kylmäksi, niin sen hiilarien koostumus voi parantua.
En voi ymmärtää ku jonkun jutut on ku keitetty lampaanpää.
Kumpi sulla on likainen, pottu vai jääkaappi?
Ööö, eikös siellä jääkaapissa ole muutakin? Ja miksi juuri keitetyt perunat on epähygieenisiä. Minä ainakin laitan ne muoviastiaan ja kansi päälle, sitten jääkaappiin. Ja teen niistä sitten paistinperunoita, jotka on tosi hyviä.
Taasko perunavihaajatrolli avasi ketjun?
Ei se mitään. Kaikilla ei ole yhtä paljon muumeja kanootissa.
Onko nää ruokatrollit joitan diktaattorien agendaa? Joka päivä samaa paskaa.
Uudelleen lämmitetyt perunat maistuvat karsealta.
Peruna on maailman paras kasvisruoka, josta voi tehdä tuhansia eri ruokia. Se on täyttävä, herkullinn ja ravitseva. Peruna, maito ja kananmuna on ihan kurkoja ruoka-aineita kun niistä saa niin monta asiaa.
Mihin ne ylimääräiset perunat sitten pitäisi laittaa? Housuihin?
Nyt ei kyl oo kaikki lepakot tapulissa.
Glykeeminen indeksi laskee kun perunan syö kertaalleen jäähdytettynä
Usealla suomalaisella ei ole makuaistia, siksi.
Aah! Vois tehdä kunnon naudanlihamuhennoksen ja paljon pottua tänään. :P
Vierailija kirjoitti:
Kun keitetty peruna viilelletään kylmäksi, niin sen hiilarien koostumus voi parantua.
Nimenomaan. Muodostuu terveellistä resistenttiä tärkkelystä.
Amerikkalaiset syö koko ajan ranskalaisia. Ei näytä olavan massakuolemaa sen takia.
Onko hygieenisempää säilytellä niitä huoneen lämmössä?
Keitetyistä perunoista teen usein röstiperunoita, nam.
0/5