Mitä muuta kuin pehmeyttä arvostat margariinissa
Kommentit (14)
Vierailija kirjoitti:
Hyvää makua ja se ei ole mikään härskin voi maku.
Niinpä, mäkään en tykkää oikean ruuan mausta.
Vierailija kirjoitti:
Maku ja terveellisyys
On tosi kiva, että nämä keinotekoiset terveelliset ruoka-aineet maistuvat myös hyvältä. Arvostan.
Vierailija kirjoitti:
Sitä, että se on oivariinia.
Oivariini ei ole margariinia.
Ei liikaa eri rasvoja eri maista. Riittää ihan se perus rypsi ja sellainen. Ja lisäksi suolapitoisuus sopivaksi, ei liian vähän, ei liikaa. Koska joskus suolattomuus oli jo vähän ongelma. En tiedä mitä auringonkukkaöljy tekee, siinä voi olla joku rajoite paljonko. Palmuöljy on ihan outo.
Vierailija kirjoitti:
Kissanrasvassa on D-vitamiinia.
Ei ole enää Paasivaaraa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Hyvää makua ja se ei ole mikään härskin voi maku.
Niinpä, mäkään en tykkää oikean ruuan mausta.
Jep kaikki pitää olla muovista. Eräänlaista muoviahan se beceli onkin. Juu ei kiitos. Muovialtistusta tulee tahtomattakin., muualtakin.
Vierailija kirjoitti:
Ei liikaa eri rasvoja eri maista. Riittää ihan se perus rypsi ja sellainen. Ja lisäksi suolapitoisuus sopivaksi, ei liian vähän, ei liikaa. Koska joskus suolattomuus oli jo vähän ongelma. En tiedä mitä auringonkukkaöljy tekee, siinä voi olla joku rajoite paljonko. Palmuöljy on ihan outo.
kokeilepa sellasta missä on merisuolaa.. Ainakin jossain mitä itse söin se oli pieninä rakeina ja on kyllä aivan perkuleen hyvä.
Kissanrasvassa on D-vitamiinia.