Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Jogurtin paksuntaminen

Vierailija
05.10.2024 |

Kuinkas saisi liian vetelästä jogurtista tehtyä paksumpaa?

Kommentit (11)

Vierailija
1/11 |
05.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Osta Kreikkalaista jugurttia se on jo valmiiksi paksua.

Vierailija
2/11 |
05.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Venhäjauholla

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/11 |
05.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Talkkunajauhoilla! Todella hyvää ja lisää kuituja

Vierailija
4/11 |
05.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jätä purkki auki jääkaappiin.  Lidlin halpiksia ei mitenkään.

Vierailija
5/11 |
05.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Apteekista saa sellaista jauhetta. En muista nimeä mutta käytetään esim. Nielemisvaikeuksista kärsiville laittamalla sitä vesilasilliseen, jolloin vettä voi syödä lusikalla mutta se muuntuu sitten takaisin vedeksi vatsassa.

Vierailija
6/11 |
05.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laita kahvinsuodatinpussiin valumaan. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/11 |
05.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Osta Kreikkalaista jugurttia se on jo valmiiksi paksua.

Kreikkalainen jukurtti siivilöidään että siitä tulee paksumpaa. 

Vierailija
8/11 |
05.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Talkkunajauhoilla! Todella hyvää ja lisää kuituja

Usein niin paljon että pröööööööt💦

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/11 |
05.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Laita kahvinsuodatinpussiin valumaan. 

Tämä, tai harsoliina moninkerroin siivilään toimii kans.

Vierailija
10/11 |
05.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Laita kahvinsuodatinpussiin valumaan. 

Tuolla konstilla jugurtista saa vaikka kastiketta täytekakun sisälle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/11 |
05.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Parempi puolisoni sekoittaa joskus jogurttiin vaniljakreemijauhetta. Se vastaa mukamas kermavaahtoa, mutta kevyempää esim. jälkiruokien päälle.