Amerikkalaisia jälkkäreitä jotka eivät yltiömakeita?
Kaikki tuntuvat sisältävän käsittämättömät määrät sokeria. Niin paljon että jää kaikki keylimepiet ja pekaanipiiraat syömättä.
Kommentit (4)
Hedelmiä, vaikka eri meloneja ja viinirypäleitä, on hyvin saatavilla ympäri vuoden. Voi syödä sellaisenaan tai jäätelön kanssa. Juustokakkuun tulee sokeria mutta ei ole liian makea, marjoista voi tehdä melban kastikkeeksi, mikä ei ole liian makea. Mansikoita, mustikoita, vadelmia, näille myös sopii jäätelö tai joku muu (makea) kastike. Omenapiirakka, taikina vastaa meidän torttutaikinaa. Kyllähän niitä yltiömakeita lisäainepommeja on saatavilla mutta jos hiukankin mennään keskiluokkaan niin aika moni käyttää tuoreita marjoja ja hedelmiä.
Miksi haluat tehdä amerikkalaista jälkkäriä vaikka kuitenkaan et halua?
Onko Amerikkalaisia paikalla?