Oletteko palvanneet lihaa?
Onnistuuko muualla kuin savusaunassa? Esim kamadossa?
Kommentit (12)
Enpä tiedä onnistuuko oikea palvaaminen ilman ihan siihen tarkoitettuja vehkeitä tai savusaunaa. Savustaminen kyllä onnistuu hyvin.
Olen, ja hyvää tulee. Pallogrillissä, sähkösavustimella ja savustuslaatikossa.
Miedolla lämmöllä, kuorettomalla lepällä, hieman sokeria ja lihasta riippuen aika vaihtelee.
Köytön lihalömpömittaria kypsyyden varmistamiseen
Luin että palvonut...Päätalon kirjoissa se tarkoittaa...jotain muuta.
Olen kasvisyöjä! LIHA ON MURHAAAA!!!
Kylmäsavulihaa olen tehnyt. Vanha aika tiivis tynnyri, sinne kylmäsavugeneraattori ja suolatut aika ohuet lihat roikkumaan. Saa olla jopa 3 vrk tai pitempään. Delicious
Vierailija kirjoitti:
Olen, ja hyvää tulee. Pallogrillissä, sähkösavustimella ja savustuslaatikossa.
Miedolla lämmöllä, kuorettomalla lepällä, hieman sokeria ja lihasta riippuen aika vaihtelee.
Köytön lihalömpömittaria kypsyyden varmistamiseen
Mikälaisia lämpöjä olet pitänyt? Nyt alkaisi olla vähän viileämpää ulkona niin lämmönhallinta helpottuu luulisin.
Vierailija kirjoitti:
Kylmäsavulihaa olen tehnyt. Vanha aika tiivis tynnyri, sinne kylmäsavugeneraattori ja suolatut aika ohuet lihat roikkumaan. Saa olla jopa 3 vrk tai pitempään. Delicious
Pitääkin kokeilla. Kalaa vaan toistaiseksi tullut kylmäsavustettua. Nythän alkaa olla jo kylmäsavukelitkin.
Tomaatillakin on tunteet.Mistähän kaupasta löytäisi onnellisen ohran hiutaleita?
Vierailija kirjoitti:
Linssitkin haluavat elää.
Toivottavasti saavatkin linssisipsiin joutumisen sijaan. Täysin turha kuolema.
En, savustanut olen.