Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Oletteko palvanneet lihaa?

Vierailija
19.09.2024 |

Onnistuuko muualla kuin savusaunassa? Esim kamadossa?

Kommentit (12)

Vierailija
1/12 |
19.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

En, savustanut olen.

Vierailija
2/12 |
19.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

En, mutta olen piilottanut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/12 |
19.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Enpä tiedä onnistuuko oikea palvaaminen ilman ihan siihen tarkoitettuja vehkeitä tai savusaunaa. Savustaminen kyllä onnistuu hyvin.

Vierailija
4/12 |
19.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen, ja hyvää tulee. Pallogrillissä, sähkösavustimella ja savustuslaatikossa.

Miedolla lämmöllä, kuorettomalla lepällä, hieman sokeria ja lihasta riippuen aika vaihtelee.

Köytön lihalömpömittaria kypsyyden varmistamiseen

Vierailija
5/12 |
19.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Luin että palvonut...Päätalon kirjoissa se tarkoittaa...jotain muuta.

Vierailija
6/12 |
19.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen kasvisyöjä! LIHA ON MURHAAAA!!! 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/12 |
19.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kylmäsavulihaa olen tehnyt. Vanha aika tiivis tynnyri, sinne kylmäsavugeneraattori ja suolatut aika ohuet lihat roikkumaan. Saa olla jopa 3 vrk tai pitempään. Delicious

Vierailija
8/12 |
19.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Olen, ja hyvää tulee. Pallogrillissä, sähkösavustimella ja savustuslaatikossa.

Miedolla lämmöllä, kuorettomalla lepällä, hieman sokeria ja lihasta riippuen aika vaihtelee.

Köytön lihalömpömittaria kypsyyden varmistamiseen

Mikälaisia lämpöjä olet pitänyt? Nyt alkaisi olla vähän viileämpää ulkona niin lämmönhallinta helpottuu luulisin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/12 |
19.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kylmäsavulihaa olen tehnyt. Vanha aika tiivis tynnyri, sinne kylmäsavugeneraattori ja suolatut aika ohuet lihat roikkumaan. Saa olla jopa 3 vrk tai pitempään. Delicious

Pitääkin kokeilla. Kalaa vaan toistaiseksi tullut kylmäsavustettua. Nythän alkaa olla jo kylmäsavukelitkin.

Vierailija
10/12 |
19.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tomaatillakin on tunteet.Mistähän kaupasta löytäisi onnellisen ohran hiutaleita?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/12 |
19.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Linssitkin haluavat elää.

Vierailija
12/12 |
19.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Linssitkin haluavat elää.

Toivottavasti saavatkin linssisipsiin joutumisen sijaan. Täysin turha kuolema.