Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Lidl tuotteissa salmonellaa

Vierailija
16.09.2024 |

Lidl tuotemerkissä "Grillimaisteri" on havaittu salmonellaa ja tuote vedetään pois.  https://yle.fi/a/74-20111920

Grillimaisteri on Lidlin oma tuotemerkki. Espanjalainen tavaratoimittaja pakkaa makkarat suomenkielisiin pakkauksiin. Hauska uutinen oli kun karibialaisesta Lidlistä  löytyi yllättäen suomenkielinen makkarapakkaus -- oli sattunut espanjalaiselle tavaratoimittajalle vahinko ja  makkarat menivätkin väärään maahan.

Kommentit (16)

Vierailija
1/16 |
16.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Viimeinen myynti päivä 27.8. Upeaa, Lidl.

Vierailija
2/16 |
16.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Keskobotin propagandaa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/16 |
16.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eiköhän suurin osa ole jo syönyt, jos 27.8 viimeinen käyttö päivä. Hienoa, Lidl! 

Vierailija
4/16 |
16.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ilouutinen on minulle ja Suomelle on  se että  saksalaisen Lidlin markkinaosuus Suomessa on nyt pienentynyt.

Talouselämä 5.9.2024: Lidlin markkinaosuus oli vuonna 2023 enää 9,6 prosenttia, kun se vuotta aiemmin oli 9,8 prosenttia."

Ehkä suomalaiset lopultakin ovat yhtä fiksuja kuin norjalaiset, eli ymmärtävät suosia kotimaisia kauppoja. Silloin kaikki liikevoitotkin jäävät Suomeen ja valtio hyötyy.

Tyhmää meidän on ostoksillamme rikastuttaa Saksaa, joka on ennestäänkin EUn rikkain maa.

Vierailija
5/16 |
16.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pohjois-irlantilainen tyyppi määrättiin Suomen  Lidlin pomoksi, ja kilohinnat pienennettiin hintalapuista  niin pieneksi ettei kuluttaja niitä näe. Ei pysty kuluttaja enää vertaamaan tuotteen  kilohintoja kauppojen välillä. Katsokaapa video: 

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/a9d4c63c-4d15-446d-af16-6289bcacdb34

Vierailija
6/16 |
16.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos haluan ostaa kaupasta pihvin, ostan hyvän pihvin ja ihan muualta kuin Lidlistä. En muutenkaan ostaa Lidlistä kuin puoliksi jonninjoutavaa lisukeruokaa kuten paistopistetuotteita tai ehkä juustoa. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/16 |
16.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

En käy koskaan Lidlissä. Liikaa kaikkea outoa tuotteissa, nyt salmonellaa.

Vierailija
8/16 |
16.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

En asioi saksalaisessa joten ei vaikuta kohdallani. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/16 |
16.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Keskobotin propagandaa

---no ei taatusti oo Keskon propagandaa se että Lidl vetää salmonellatuotteita pois . Sehän on kaikissa tiedotusvälineissä nyt, ainakin  MTV, STT, Yle, Iltalehti ym siitä nyt uutisoi

Vierailija
10/16 |
16.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Katsokaa hyvät ihmiset minkämaalaista lihaa ootte ostamassa, nämä salmonellalihat on järkiään ulkomaalaista eikä etiketin kielellä ole asian kanssa mitään tekemistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/16 |
16.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nou hätä, kun kuumentaa kunnolla. Silloin salmonella tuhoutuu.

Vierailija
12/16 |
16.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Viime vuonna poistettiin jonkun syyn takia lihaa markkinoilta. Tämä ei ollut lidlin lihaa. Kotivaran/kotiwaran meetwurstia ja jotain muuta lihaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/16 |
16.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Huomatkaa tuossa, että lihan alkuperä oli ulkomaista. Pakattu suomessa made in finland merkin vuoksi. Teitä huijataan tällä made in finland merkillä.

Vierailija
14/16 |
16.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Nou hätä, kun kuumentaa kunnolla. Silloin salmonella tuhoutuu.

 

Ongelma on siinä, että yli 70 asteeseen kuumennettu filepihvi on ylikypsä, ja jokaisen makuaistin omaavan mielestä pilalla. 

Ja tässä varoitus ja takaisinkutsu tuli kyllä rajusti myöhässä. Pihvit on jo syöty 3 viikkoa sitten.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/16 |
16.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Nou hätä, kun kuumentaa kunnolla. Silloin salmonella tuhoutuu.

 

Yli 70 asteeseen juu.  Muuten hyvä, mutta pihvi on pilalla. Mediumin sisälämpö on noin 58 astetta. Well donen eli kypsän 65 astetta.

Yli 70 on kengänpohjaa.

 

 

Vierailija
16/16 |
16.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

naudan ulkofilee vai naudan ulkomaafilee

ei koske minua, en ostaulkomaalaista lihaa

 

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän kaksi yksi