Lidl tuotteissa salmonellaa
Lidl tuotemerkissä "Grillimaisteri" on havaittu salmonellaa ja tuote vedetään pois. https://yle.fi/a/74-20111920
Grillimaisteri on Lidlin oma tuotemerkki. Espanjalainen tavaratoimittaja pakkaa makkarat suomenkielisiin pakkauksiin. Hauska uutinen oli kun karibialaisesta Lidlistä löytyi yllättäen suomenkielinen makkarapakkaus -- oli sattunut espanjalaiselle tavaratoimittajalle vahinko ja makkarat menivätkin väärään maahan.
Kommentit (16)
Eiköhän suurin osa ole jo syönyt, jos 27.8 viimeinen käyttö päivä. Hienoa, Lidl!
Ilouutinen on minulle ja Suomelle on se että saksalaisen Lidlin markkinaosuus Suomessa on nyt pienentynyt.
Talouselämä 5.9.2024: Lidlin markkinaosuus oli vuonna 2023 enää 9,6 prosenttia, kun se vuotta aiemmin oli 9,8 prosenttia."
Ehkä suomalaiset lopultakin ovat yhtä fiksuja kuin norjalaiset, eli ymmärtävät suosia kotimaisia kauppoja. Silloin kaikki liikevoitotkin jäävät Suomeen ja valtio hyötyy.
Tyhmää meidän on ostoksillamme rikastuttaa Saksaa, joka on ennestäänkin EUn rikkain maa.
Pohjois-irlantilainen tyyppi määrättiin Suomen Lidlin pomoksi, ja kilohinnat pienennettiin hintalapuista niin pieneksi ettei kuluttaja niitä näe. Ei pysty kuluttaja enää vertaamaan tuotteen kilohintoja kauppojen välillä. Katsokaapa video:
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/a9d4c63c-4d15-446d-af16-6289bcacdb34
Jos haluan ostaa kaupasta pihvin, ostan hyvän pihvin ja ihan muualta kuin Lidlistä. En muutenkaan ostaa Lidlistä kuin puoliksi jonninjoutavaa lisukeruokaa kuten paistopistetuotteita tai ehkä juustoa.
En käy koskaan Lidlissä. Liikaa kaikkea outoa tuotteissa, nyt salmonellaa.
En asioi saksalaisessa joten ei vaikuta kohdallani.
Vierailija kirjoitti:
Keskobotin propagandaa
---no ei taatusti oo Keskon propagandaa se että Lidl vetää salmonellatuotteita pois . Sehän on kaikissa tiedotusvälineissä nyt, ainakin MTV, STT, Yle, Iltalehti ym siitä nyt uutisoi
Katsokaa hyvät ihmiset minkämaalaista lihaa ootte ostamassa, nämä salmonellalihat on järkiään ulkomaalaista eikä etiketin kielellä ole asian kanssa mitään tekemistä.
Nou hätä, kun kuumentaa kunnolla. Silloin salmonella tuhoutuu.
Viime vuonna poistettiin jonkun syyn takia lihaa markkinoilta. Tämä ei ollut lidlin lihaa. Kotivaran/kotiwaran meetwurstia ja jotain muuta lihaa.
Huomatkaa tuossa, että lihan alkuperä oli ulkomaista. Pakattu suomessa made in finland merkin vuoksi. Teitä huijataan tällä made in finland merkillä.
Vierailija kirjoitti:
Nou hätä, kun kuumentaa kunnolla. Silloin salmonella tuhoutuu.
Ongelma on siinä, että yli 70 asteeseen kuumennettu filepihvi on ylikypsä, ja jokaisen makuaistin omaavan mielestä pilalla.
Ja tässä varoitus ja takaisinkutsu tuli kyllä rajusti myöhässä. Pihvit on jo syöty 3 viikkoa sitten.
Vierailija kirjoitti:
Nou hätä, kun kuumentaa kunnolla. Silloin salmonella tuhoutuu.
Yli 70 asteeseen juu. Muuten hyvä, mutta pihvi on pilalla. Mediumin sisälämpö on noin 58 astetta. Well donen eli kypsän 65 astetta.
Yli 70 on kengänpohjaa.
naudan ulkofilee vai naudan ulkomaafilee
ei koske minua, en ostaulkomaalaista lihaa
Viimeinen myynti päivä 27.8. Upeaa, Lidl.