Sveitsissä matkustaneita paikalla? Onko siellä maailman paras suklaa? Muu kuin Toblerone.
Kommentit (7)
Tietenkin sveitsiläinen Lindt on parasta suklaata. Fazerin sukukin on alunperin Sveitsistä, kuten suklaareseptikin.
Tobleronea ei valmisteta enää Sveitsissä. Olen matkustellut paljonkin Sveitsissä mutta en ole niin intohimoinen suklaan ystävä että osaisin vastata kysymykseesi. Lindtin suklaat valmistetaan Sveitsissä, niitä voita ostaa suomalaisistakin kaupoista ja vertailla.
Makuasioita, mutta kyllä mun mielestä Fazerin Sininen on ihan samalla viivalla jonkun Lindtin kanssa. Tobleronea ei tosiaan tehdä enää Sveitsissä, vaan Slovakiassa. Joutuivat poistamaan Matterhornin kuvankin paketista.
Vierailija kirjoitti:
Makuasioita, mutta kyllä mun mielestä Fazerin Sininen on ihan samalla viivalla jonkun Lindtin kanssa. Tobleronea ei tosiaan tehdä enää Sveitsissä, vaan Slovakiassa. Joutuivat poistamaan Matterhornin kuvankin paketista.
Toblerone kuuluu nyt Mondelezin tuoteperheeseen. Maku on taantunut verrattuna aikaisempaan.
Ostin viime jouluna noita Lindtin suklaita kun ajattelin, että olisivat hyviä. Ihmeellisen niljainen kelmu jäi suuhun, varmaan täynnä palmuöljyä. Muistelen, että joskus vuosia sitten olivat hyviä.
Vierailija kirjoitti:
Lindt
Valmistetaan Italiassa ja sisältää pääasiassa kookos- ja palmuöljyä.
Lindt