Piimän korvaaminen leivonnassa?
Omenapiirakan reseptissä ainesosana on 5 dl piimää. Millä tuon voisi korvata ? Kotona on 1 prk kermaviiliä, maitoa, vispikermaa, ruokakermaa, mustikkajugurttia, mansikkajugurttia. Mietin jos laittaisi vaikka purkin kermaviiliä, purkin vispikermaa ja loput maitoa.
Kommentit (4)
Vierailija kirjoitti:
Onko kohotusaineena sooda?
Kyllä. Onko kermaviilissä tarpeeksi happamuutta, että sooda toimisi? Vai kannattaisiko vaihtaa leivinjauheeseen?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Onko kohotusaineena sooda?
Kyllä. Onko kermaviilissä tarpeeksi happamuutta, että sooda toimisi? Vai kannattaisiko vaihtaa leivinjauheeseen?
Kyllä sen pitäisi riittää.
Etkö voi tehdä jollain toisella reseptillä? Esimerkiksi murotaikinapohjainen, johon tulee päälle kermaviiliseos?
Onko kohotusaineena sooda?