Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Piimän korvaaminen leivonnassa?

Vierailija
01.09.2024 |

Omenapiirakan reseptissä ainesosana on 5 dl piimää. Millä tuon voisi korvata ? Kotona on 1 prk kermaviiliä, maitoa, vispikermaa, ruokakermaa, mustikkajugurttia, mansikkajugurttia. Mietin jos laittaisi vaikka purkin kermaviiliä, purkin vispikermaa ja loput maitoa.

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
01.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko kohotusaineena sooda? 

Vierailija
2/4 |
01.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Onko kohotusaineena sooda? 

Kyllä. Onko kermaviilissä tarpeeksi happamuutta, että sooda toimisi? Vai kannattaisiko vaihtaa leivinjauheeseen?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
01.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Onko kohotusaineena sooda? 

Kyllä. Onko kermaviilissä tarpeeksi happamuutta, että sooda toimisi? Vai kannattaisiko vaihtaa leivinjauheeseen?

Kyllä sen pitäisi riittää.

Vierailija
4/4 |
01.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Etkö voi tehdä jollain toisella reseptillä? Esimerkiksi murotaikinapohjainen, johon tulee päälle kermaviiliseos?