Tiktokin kurkkusalaatit
Kommentit (7)
Mutta miksi noin hankala systeemi että siivuttaa mandoliinilla? Juustohöylä on näppärämpi. Sillä ensin kuoret pois jos on tarvis, sitten kääntää kurkun ja siivuttaa. Tulee ohuen ohutta viipaletta.
Avokadon syöminen ei todellakaan ole ekoteko.
En tajua noita. Miten se on enää kurkkusalaatti, jos siihen tulee lohta, majoneesia, avokadoa ja ties mitä? Eikö lohisalaatti tai lohi-avokado-kurkkusalaatti olisi osuvampi?
Vierailija kirjoitti:
En tajua noita. Miten se on enää kurkkusalaatti, jos siihen tulee lohta, majoneesia, avokadoa ja ties mitä? Eikö lohisalaatti tai lohi-avokado-kurkkusalaatti olisi osuvampi?
Mitä se nyt haittaa? Onhan noissa kaikissa kurkkua.
Vierailija kirjoitti:
Mutta miksi noin hankala systeemi että siivuttaa mandoliinilla? Juustohöylä on näppärämpi. Sillä ensin kuoret pois jos on tarvis, sitten kääntää kurkun ja siivuttaa. Tulee ohuen ohutta viipaletta.
Juustohöylä on meille tavallinen kapistus, muualla maailmassa ei.
Se lohikurkkusalaatti hölskytettynä on paras, tais olla iltixes