Teetkö eväät aina töihin? Kyllästyttää ainainen eväiden ajattelu edellisenä iltana
Ruokalassa voisi joskus syödä, mutta kalliiksi tulee.
Kommentit (4)
Miksi niitä pitää ajatella? Minulla on lähestulkoon samanlaiset eväät päivästä toiseen, ne tekee aamulla ajattelematta.
Mä teen töitä kotona. Syön käytännössä aina salaatin päivällä, pilkon sen suoraan lautaselle niin ei mene aikaa kuin 5-10. min. Jotain vihreitä lehtiä, kurkkua, tomaattia, sipulia, ehkä oliiveja tai kapriksia, jotain muuta kasvista mitä nyt sattuu olemaan vaikka paprikaa tai porkkanaa raasteena, sitten jotain proteiinia siihen kuten juusto tai keitetty muna. Jos pitäisi mennä toimistolle, varmaan tekisin samantyyppisen salaatin edellisenä iltana jo eväslaatikkoon.
Jos haluat vaihtelua, tee kirjallinen muistilista eli vihko, mitä hankit kaupasta ja mitä teet evääksi. Turha käyttää aikaa liikaan pohdiskeluun päivittäin, kirjoita kaikki ylös, siinähän ne tiedot ovat aina käden ulottuvilla. Muutat sitä mukaa, kun tarvetta ilmenee tai joku ei osoittautunut hyväksi ideaksi. Kaikki on tallessa eikä tarvitse pähkäillä.
Toinen vaihtoehto on tietenkin ottaa aina samanlaiset eväät.
Teen päivällistä sen verran enemmän, että syön loput seuraavan päivänä lounaalla.