Lue keskustelun säännöt.
Alue: Aihe vapaa
Hernekeittoherneiden liotus
Kommentit (10)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Huoneenlämmössä ole itse liotellut, mutta ei taida sinällään olla väliä tuolla...
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija kirjoitti:
Huoneenlämmössä olen aina liottanut
Niin minäkin.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
En ole koskaan kuullut että kylmässä liottaisi.
Puuhellan jälkilämmössä olen usein liottanut, ei ole koskaan pilaantunut mitenkään.
Armeijan kenttäkeittimellä metsässä hernekeittoa tehdessä liotettiin vesitonkassa siinä lämpötilassa mitä sattui olemaan. Ihan virallisten ohjeiden mukaan.
T Talousaliupseeri
Huoneenlämmössä ja joskus 2 päivääkin. Keittoaika on joskus tosi pitkä jopa 5 tuntia että kaikki on pehmenneet.
Alue: Aihe vapaa
Vie kattila katolle.