Mitä järkeä on pilata hyvä ruoka tulisella chilillä tai jalopenolla?
Siinä päällimmäisenä maistaa vain sen poltteen ja kaikki muut maut häipyy taustalle. Hieman sama kuin kuin sinulla olisi maukas täytekakku johon laittaisit päälle koiranpaskaa. No joo, maistuu se kakku taustalla vähän, mutta kuitenkin se paska päällimmäisenä.
Kommentit (37)
Säälittää ihmiset, joilla on suppea näkemys asioista eikä edes ymmärrystä siitä, että kaikki eivät ole yhtä rajoittuneita.
Klonkku sanoi samaa hobiteille, kun nämä ääliöt pilasivat hyvän kalan kypsentämällä.
Chili on hyvä tulehduksien estäjä, en ole enää kymmeniin vuosiin sairastanut kuume tautia. Suosittelen kaikille.
AP:lle suosittelen koiranpaskaa höystettynä tulisella chilikastikkeella.
Kaupassa kaikissa ruoissa on valkopippuria tai chiliä. Myös marketin broilerissa pinnalla! Salaatissa. Uskomatonta. Myös jos joudut tyytymään kananakkiin lähikaupasta, tulinen on. Miksi Suomen yritykset kiusaavat vatsavaivaisia ja närästyksen omaavia? Joku nuori mies toimarina aina vai mikä on.
Chili ja jalapeno voivat peittää muita makuja, jos niitä käytetään LIIKAA tai jos ei ole tottunut niihin. Monille ihmisille tuliset mausteet tuovat ruokaan syvyyttä ja monimuotoisuutta, eivätkä ne peitä muita makuja, vaan pikemminkin rikastavat niitä.
Vierailija kirjoitti:
Chili on hyvä tulehduksien estäjä, en ole enää kymmeniin vuosiin sairastanut kuume tautia. Suosittelen kaikille.
Siis mieto chili on ihan hyvä mauste. Tarkoitin vain noita, joista tulee kova polte suuhun. Niissä ei ole mitään järkeä. Hyvät lihat sun muut menee pilalle sen poltteen takia, kun maut hukkuu.
Ap
Vierailija kirjoitti:
Kaupassa kaikissa ruoissa on valkopippuria tai chiliä. Myös marketin broilerissa pinnalla! Salaatissa. Uskomatonta. Myös jos joudut tyytymään kananakkiin lähikaupasta, tulinen on. Miksi Suomen yritykset kiusaavat vatsavaivaisia ja närästyksen omaavia? Joku nuori mies toimarina aina vai mikä on.
Kaupan valmisruuissa ei ole chiliä nimeksikään.
Tabascochili ei peitä ruuan makua. Ei se kastike vaan se chili
Ehkä sulla on alikehittynyt makuaisti.
Ei sitä suomalaiseen ruokaan laiteta. Mä en ainakaan.
Miehillä etenkin on usein hyvin lapsellinen käsitys, että ruoan pitää olla mahdollisimman tulista. Luulevat olevansa sitä miehekkäämpiä, mitö tulisempaa ruokaa syövät. Moukkamaista.
Vierailija kirjoitti:
Ehkä sulla on alikehittynyt makuaisti.
Ja sinulla alikehittyneet aivot.
Ei ne peitä makua vaan täydentää sen.
Vierailija kirjoitti:
AP:lle suosittelen koiranpaskaa höystettynä tulisella chilikastikkeella.
Luultavasti pelkkä koiranpaska on hänen herkkuaan.
Vierailija kirjoitti:
Kaupassa kaikissa ruoissa on valkopippuria tai chiliä. Myös marketin broilerissa pinnalla! Salaatissa. Uskomatonta. Myös jos joudut tyytymään kananakkiin lähikaupasta, tulinen on. Miksi Suomen yritykset kiusaavat vatsavaivaisia ja närästyksen omaavia? Joku nuori mies toimarina aina vai mikä on.
Osra pakastettu kana ilman mausteita. Einekset on niille, jotka eivät osaa, viitsi tai ehdi kokata.
Tuossa olisi sellainen vaihtoehto että ravintola tekisi ruuan ilman chiliä tai jalopenoja ja ne, jotka haluavat sitä lisätä, voisivat tehdä sen erikseen.
Itse pidän maustetusta ruuasta, mutta ymmärrän että on ihmisiä, jotka eivät vatsakatarrin tai muun suolistosairauden takia voi maustettua syödä. Miksi siis kiusata näitä ihmisiä?
miten muut MAUT voi "häipyä" taustalle kun kapsaisiini on MAUTON. Se vaikuttaa AINOASTAAN kipuhermoihin, eikä lainkaan MAKUHERMOIHIN.
No kun käytit tuota täytekakkuvertausta... En ymmärrä miksi hyvät ruoat ja leivonnaiset pilataan kermalla ja voilla. Kaikki muut maut häipyy, maistuu vain se tunkkainen, äitelä maito.