Söin juuri Saarioisten pitsan lisäsin siihen 200kg jauhelihaa ja 8 palaa aamupalajuustoa
Kommentit (10)
Mites tämä 200 kilogrammaa jauhelihaa mahtui uuniisi sen pizzan kanssa?
Aika paljon jauhelihaa laitoit. Onko sinulla seitsemän leivän uuni vai mihin moinen massa mahtuu.
Lehmän takajalka, lapa vai puoli sikaa?
Kyllä tuolla jo nälkä lähtee ja on hyvää!
Airfryeriin mahtuu. Tosin keittiön kalusteet on lujilla, kun fryerissä tirisee pari sataa kiloa possua?
200 kg jauhelihaa on sen verran iso määrä että miten sen saa pysymään siinä Saarioisten pizzan päällä vai rakensitko jonkinlaisen kebab-vartaan?
Itse söin noin opiskelijana, mutta kun 200 kiloa lihaa pitää kypsentää joka pitsaan, niin tulee pidemmän päälle pirun työlääksi. Alkoi opiskelut kärsiä
Kuullostaa kyllä makunautinnolta. Kai käytit myös grillimaustetta?
Ai karsee, todella