Runebergin torttu ohje ilman korppujauhoja?
Ei kenelläkään sattuisi olemaan sellaista runebergin torttu ohjetta johon EI tule korppujauhoja? Äidilläni on joku keittokirjasarja oliskohan Kultainen keittotaito tai jotain sinne päin ja sieltä löytyy ohje jossa ei ole korppujauhoja. Mutta nyt on äiti töissä enkä kuollaksenikaan muista että millä noi korppujauhot on korvattu, veikkaisin vehnäjauhoja, mutta uskaltaisko tota ihan noin alkaa kokeilemaan...? Itse tykkään näistä korppujauhottomista versioista enemmän.
Kommentit (2)
Mun ohjeissa lukee kans noi piparin murut mut niitä ei sattunu oleen. Korvasin sitten noi korppujauhot vehnäjauhoilla. Hyviä tuli tosin mantelia olis voinu laittaa enemmän, eihän nää maultaan ihan muistuta " aitoja" runebergin torttuja mutta jää se korppujauhoista tuleva ummehtunut sivumaku pois :)
piparin, keksien tms. muruilla. Tai sitten laitat vehnäjauhoa, mantelijauhoa tms. enemmän. Alunperinhän nuo korppujauhot ovat olleet kuivuneita pipareita tms.