Syöttekö runsaan hotelliaamiaisen?
Tässä esimerkki mitä söin viikonloppuna :). 2 pientä karjalanpiirakkaa munavoilla, 2 sämpylää juustolla ja metfurstilla, tomaattia, kurkkua, munakokkelia, lettu hillolla, muutama lihapulla, kahvia ja mehua
Kommentit (114)
Syön, sitten ei tarvitse muuta päiväaikana syödäkään.
Mehu, kahvi, vihanneksia ja hedelmiä, proteiiniksi juustoa tai raejuustoa, ja croissant jota ei kotana saa tuoreena.
En ole aamusyömäri.
En syö aamiaista ikinä. En kotona enkä hotellissa.
Silloin harvoin, kun olen hotellissa yöpynyt niin kyllä, syön ison aamiaisen.
Sen voimin jaksaa sitten pitkälle iltapäivään/alkuiltaan asti.
Kyllä, kiva kun on paljon valinnanvaraa. Syön kaikkea muuta paitsi leipää. Makeita leivonnaisia kyllä.
Syön kunnolla jos olen lomalla ja kävelyä tiedossa koko päiväksi. Runsaalla aamiaisella voi skipata lounaan kokonaan.
Työmatkoilla en syö runsaasti koska siitä voi mennä "hortokseen" varsinkin jos tiedossa on istumista palavereisss. Sama jos on tiedossa autolla ajamista niin syön tietoisesti vähemmin.
Vierailija kirjoitti:
En syö hotelliaamiaisella enempää kuin normaalisti. Turhia kaloreita vaan.
Turhia kaloreita? Kunnon hotelliaamiainen korvaa sekä aamiaisen että lounaan, joten mikä tuossa on turhaa?
Minä syön. Pekonia, munakokkelia, piirakoita ja hedelmiä enimmäkseen. Kakkuja myös jos sellaisia on tarjolla.
Aina! Ensin tuoremehua parilasillista, varsinkin jos on tullut juotua illalla. Sitten kahvi ja sämpylät runsailla täytteillä. Sitten lämminruokakierros munakkaineen, pekoneineen ja makkaroineen. Sen jälkeen jugurttia myslillä, hunajalla tai hilloilla. Lopuksi makeaa ja kolmas kuppi kahvia. Lopuksi takaisin huoneeseen paskalle.
Kyllä syön. Olkoon kuka mitä mieltä tahansa niin syön tyytyväisenä pekonia juustosämpylän ja hillon kanssa :)
En. Syön aina aamuisin vähänlaisesti. Minulle riittää vaikka kuppi kahvia ja jugurtti marjoilla.
Se on yksi syy, miksi matkoilla en pahemmin hotelleissa yövy. Turha maksaa huoneen hinnassa aamiaisesta.
Sitä en ymmärrä, että ahdetaan sitä samanlaista hotelliaamiaista aamuisin kupu täyteen, ettei _tarvitse_ syödä koko päivänä. Minusta on mukavampaa jaksaa tehdäkin jotain ja käydä sitten päivällä kivoissa paikoissa lounailla (jotka ovat usein edullisiakin). Vähän muuta toista kuin se iänikuinen hotelliaamiainen.
Kyllä, syön kunnolla kaikessa rauhassa. Usein päivällä riittää pieni välipala (toast, salaatti tms) ja illalla sitten isompi ateria.
Mä olen syönyt puuroa, sämpylän, tuoremehua ja kahvia.
Miksi aamiaisella pitää pärjätä lounaan yli? Eikö varsinkin lomilla hyvät ruuat ole osa hyvää lomaa ja näihin sisältyy myös lounas (ei tarvitse olla iso mättöannos)? Vai onko tarkoitus vain päästä halvemmalla?
Vierailija kirjoitti:
Syön, sitten ei tarvitse muuta päiväaikana syödäkään.
Se onkin matkoilla mukavaa, ettei nyt vaan tarvitse käydä missään syömässä. Sitähän voisi saada eteensä jotain ihan paikallista ruokaa, hui kauhistus!
Kotona syön yleensä todella kevyen aamiaisen, mutta hotellissa syön munia, pekonia, croissanttia, tuoretta leipää, leikkeleitä ja hedelmiä. Ja ehkä jugurttia, jos vielä jaksan. Ja kyytipojaksi tuoremehua ja monta kuppia kahvia.
No sen kerran kun hotellissa on, niin syön kyllä sitten aina liikaa. Mutta sitä tulee oltua elämän aikana niin harvoja öitä hotellissa, että en ota siitä kyllä mitään stressiä.
En mitenkään överisti, mutta tavallista enemmän, koska on montaa sorttia.
Yleensä yksi sämpylä, kurkkua, salaattia ja pari siivua leikkelettä, munakokkelia tippa (jos hyvää) ja pari siivua pekonia (jos hyvin paistettua). Lisäksi jugurttia myslillä/marjoilla ja jos on jotain makeaa, niin pieni pala sellaista. Lasi mehua.
Sille on syynsä miksi ollaan niin lihavia. Täytyy venyttää mahalaukkua, että sopii vielä enemmän ruokaa.
En syö hotelliaamiaisella enempää kuin normaalisti. Turhia kaloreita vaan.