Syöttekö tulisia vinksejä näin kesäkuumilla?
Laitatteko poppamiestä vai siipiveikkoa? Teettekö airfryerissa vai öljyssä?
Homosinijuustodipin kanssa vai pelkiltään?
Vai syöttekö vain salaattia?
Kommentit (28)
en ole tehnyt näin kuumalla vinksejä kotona mutta jos tekisin niin ihan uunissa ja siipiveikkoa soossiksi
En syö. Voisi olla vähän raikkaampaa näin kuumalla. Tee vaikka espanjalainen gazpacho kylmäkeitto jääkaappiin.
En syö minkäänlaisia siipiä. Siivet ovat osa lintua eivätkä ruokaa!
Vierailija kirjoitti:
En syö. Voisi olla vähän raikkaampaa näin kuumalla. Tee vaikka espanjalainen gazpacho kylmäkeitto jääkaappiin.
Meillä sisällä 20 astetta, kaipaisin hieman tulista lämpöä.
Vois kyl laittaa vinksit airiin ja tehdän kunnon homosinijuustodipin kylkeen.
Vierailija kirjoitti:
tulinen ruoka viilentää
Eli vinksit uuniin.
Tulisia chicksejä syön silmilläni ja jaksan aina vain hämmästyä siitä, että miten suomalainen nainen voi olla niin kaunis. 😍
Noi on sen verran mietoja kastikkeita, että ei oikein ole merkitystä onko kuumaa vai ei. Ei toisaalta kyllä muutenkaan.
Noi on sen verran mietoja kastikkeita, että ei oikein ole merkitystä onko kuumaa vai ei. Ei toisaalta kyllä muutenkaan.
Voi salaattikin olla tulinen. Ja se vasta hyvää onkin.
Just grillistä otin faggot wingsejä ja OMOMOMOMMMMOOMOM! mussunnassutin niitä kylmän kuparin kanssa.
Faggot wings :it oli yhtä palaneita kuin itsenkin, poltin itseni peiliin katsomalla näköjään, kun kaljoittelin terassilla ja grillasin pikkukaljoissani. Vttu! Naamari on kuin keitetyllä ravulla nyt : (
Vierailija kirjoitti:
Noi on sen verran mietoja kastikkeita, että ei oikein ole merkitystä onko kuumaa vai ei. Ei toisaalta kyllä muutenkaan.
Mulla palaa suu ja p-reikä jos laitan mild kastiketta voimakkaampaa.
Meillä on Akka tarpeeksi tulisena, mutta kyllä ne siivetkin kelpais.
Ei maistu kun salatti,marjat hedelmät.
Muutaman tunnin päästä laitan vinksit grilliin, homosininuustodippi jääkaapissa tekeytymässä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Noi on sen verran mietoja kastikkeita, että ei oikein ole merkitystä onko kuumaa vai ei. Ei toisaalta kyllä muutenkaan.
Mulla palaa suu ja p-reikä jos laitan mild kastiketta voimakkaampaa.
Kaikki on toki suhteellista. Itse asuin aikoinani Kaakkois-Aasiassa, Vietnamissa erityisesti. Siellä joku salaatti saattoi olla tulisempaa kuin tulisin siipikastike täällä 😄Ja lähes aina oli kuumaa ja kosteaa, joten ei vieläkään ole tulisuus juuri kelejä katsellut.
Vinksit homosinijuustolla kuuluvat kesään