Miksi kotimainen jäävuorisalaatti maistuu aivan myrkyltä?
Yhdessä kerässä voi olla muutama hyvältä maistuva lehti, sitten loput maistuu aivan myrkyltä!? Kastellaanko niitä jollain kuraoja vedellä säästösyistä? Monta salaattia on jo mennyt suoraan roskiin.
Kommentit (6)
Vierailija kirjoitti:
Ostitko ne jostain foodorasta tjsp. Eihän niillä ole mitään laatuvalvontaa
Ihan perus marketista. Eri kaupoista ja eri firmojen omia, kotimaisia kaikki.
Ne kasvatetaan lasivillassa, siksi.
Joo, se kitkerä maku.
En tiedä syytä, mutta ainakin mansikoiden kohdalla osa luulee olevansa allergisia, vaikka kyseessä onkin vain torjunta-ainejäämät. Ne ovat kotimaisella mansikalla suuremmat kuin mm. kiinalaisella gojilla.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ostitko ne jostain foodorasta tjsp. Eihän niillä ole mitään laatuvalvontaa
Ihan perus marketista. Eri kaupoista ja eri firmojen omia, kotimaisia kaikki.
En ole ostanut noita tällä vuosituhannella ollenkaan. Kyrsi heittää suurin osa jätteisiin sattumanvaraisen kitkeryyden takia. Siirryin käyttämään tavallista kaalia ja kiinankaalia, samoista aineksista saa halunsa mukaan sekä ruokaa että salaattia ja ennen kaikkea kukkaro kiittää.
Vierailija kirjoitti:
Ne kasvatetaan lasivillassa, siksi.
Tätä itsekin mietin. Onko kuitenkin joskus kasvatettu kasvuturpeessa ja nyt kun sitä ei kaiketi enää oikein saa, niin on siirrytty takaisin lasivillaan. Lasivilla ei varmaan myöskään ole enää sellaista kuin ennen muinoin vaan nykyiset on varmaan täynnä ties mitä.. Jos nyt ei ennenkin olleet. Mietityttää vaan, että onko nuo ns. terveelliset ruoat terveellisiä alkuunkaan..
Ostitko ne jostain foodorasta tjsp. Eihän niillä ole mitään laatuvalvontaa