Mitä hienoa opiskella ravintola-alalla?
Olen kohta valmistumassa ravintola alalta ja ymmärrän sen, että läheiset eivät sitä halua juhlia. Loppujen lopuksi itse päädyn jonnekin roskaruokaravintolaan nostelemaan pihviä koko päiväksi. Muutenkin likaista hommaa työskennellä rasvapaikassa, jossa haisee ja joutuu olemaan ällöttävien olosuhteiden kanssa tekemisissä ja jonne ihmiset tulevat vain nopean ja epäterveellinen ruuan perässä. En tosiaankaan itsekään halua juhlia tai olla ylpeä. Koko ammattikoulukin tuntui vain pelleilyltä, jossa en oppinut yhtään mitään. Olen vain pettynyt, koska tiedän miltä tulevaisuuteni näyttää urani kannalta.
Kommentit (2)
Mulla kokkikoulu meni myös miten sattuu mutta töitä on riittänyt.
T. 30 vuotta alalla ja tykkään työstä.
Semmoinen itkuvirsi Tänään