Hyvä esimerkki suolistosyöpäriskiä kasvattavasta ja muutenkin terveydelle haitallisesta valinnasta on grillimakkara.
Jos oot vuosikymneten mittaan popsinut paljon. niin sulla tod. näk. on jo söypä muhimassa.
Muut voivat lopettaa nyt. Siis nyt.
Kommentit (4)
Tiedän n. 120 henkilö, jotka ovat kuolleet suolistosyöpään ja ruokavalio on kaikilla ollut makkara- ja alkoholipitoinen, kasvikset ja kuidut ovat loistaneet poissaolollaan. Joten uskon väitteen grillimakkarasta täysin. Lisänä vielä se että yleensä hiiltyy grillissä ja tästä tulee ruokaan karsinogeenisiä aineita.
Onhan punaisen lihan ja eläinperäisen rasvan vaarallisuudesta tiedetty ja tiedotettu jo vaikka kuinka kauan. Samoin grillauksen karsinogeeneistä.
Iltapäivälehdille ja niiden lukijoille se tietysti on aina uutinen.
Vihervassarit saavat ihan rauhassa panikoida keskenään. Minäpoika vedän makkaraa napaan...
Kukaan, ei kukaan, joka on syönyt grillimakkaraa ei ole saanut suolistosyöpää. Sellaiset jutut ovat ankarista ilmavaivoista kärsivien vegaanien katkeruudessaan keksimiä.