Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Ajattelin että croissantissa on voita mutta pelkkä kovan rasvan osuus on 12 grammaa yhdessä kappaleessa

Vierailija
07.07.2024 |

Yhteensä 19 grammaa rasvaa yhdessä. Tuossa tulee päivän kova rasva melkein kerralla. Luulin että toi on hiilareita. Menköön silti

Kommentit (17)

Vierailija
1/17 |
07.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos se on ylikuumennettua onko kyseessä transrasva. Voi on tyydytetty rasva?

Vierailija
2/17 |
07.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Jos se on ylikuumennettua onko kyseessä transrasva. Voi on tyydytetty rasva?

Luonnostaankin on transrasvoja voissa vaikka ei kuumenna

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/17 |
07.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi on kova, monityydyttynyt eläinrasva.

Millä aattelit että lehtitaikinaleivoksen lehtevyys on tehty? Voikerroksilla taikinakerrosten välissä.

Taitetaan kolmeen osaan 3 kertaa, joten taikinaan tulee 3-9-27 kerrosta.

Hiilarit ja viljan kuitu on välttämättömiä ihmiselle. 

Vierailija
4/17 |
07.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Jos se on ylikuumennettua onko kyseessä transrasva. Voi on tyydytetty rasva?

Eikö voi ole yksi isoimpia transrasvojen lähteitä?

Vierailija
5/17 |
07.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Jos se on ylikuumennettua onko kyseessä transrasva. Voi on tyydytetty rasva?

Eikö voi ole yksi isoimpia transrasvojen lähteitä?

On, mutta voin rasva ei ole keinotekoisesti prosessoitua transrasvaa. Se ei ole vaarallista siis. Vain prosessoimalla aikaansaatu transrasva on sydänterveydelle vaarallista.

Vierailija
6/17 |
07.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suomalainen nimi onkin voisarvi

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/17 |
07.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Jos se on ylikuumennettua onko kyseessä transrasva. Voi on tyydytetty rasva?

Eikö voi ole yksi isoimpia transrasvojen lähteitä?

On, mutta voin rasva ei ole keinotekoisesti prosessoitua transrasvaa. Se ei ole vaarallista siis. Vain prosessoimalla aikaansaatu transrasva on sydänterveydelle vaarallista.

Aiheuttaa kuitenkin tulehdusta. Matala-asteinen tulehdus ja vaikutuksia maksaan

Vierailija
8/17 |
07.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Voi on kova, monityydyttynyt eläinrasva.

Millä aattelit että lehtitaikinaleivoksen lehtevyys on tehty? Voikerroksilla taikinakerrosten välissä.

Taitetaan kolmeen osaan 3 kertaa, joten taikinaan tulee 3-9-27 kerrosta.

Hiilarit ja viljan kuitu on välttämättömiä ihmiselle. 

No eipä tuossa croissantissa ole kuin valkoista jauhoa, eli sen puolesta ei hirveästi tarvitse viljan kuituja markkinoida.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/17 |
07.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Voi on kova, monityydyttynyt eläinrasva.

Millä aattelit että lehtitaikinaleivoksen lehtevyys on tehty? Voikerroksilla taikinakerrosten välissä.

Taitetaan kolmeen osaan 3 kertaa, joten taikinaan tulee 3-9-27 kerrosta.

Hiilarit ja viljan kuitu on välttämättömiä ihmiselle. 



On niitä voistakin tehtyjä croiisanttaja myynnissä.  

Aivan samoin, kuin myynnissä joulun aikaan, voista tehtyä torttutaikinaa.  Voitaikinasta tulee parhaat joulutortut.

Vierailija
10/17 |
07.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Jos se on ylikuumennettua onko kyseessä transrasva. Voi on tyydytetty rasva?

Luonnostaankin on transrasvoja voissa vaikka ei kuumenna

 

Niin on. Noin 2 %:a. Samoin lihassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/17 |
07.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Jos se on ylikuumennettua onko kyseessä transrasva. Voi on tyydytetty rasva?

Eikö voi ole yksi isoimpia transrasvojen lähteitä?

On, mutta voin rasva ei ole keinotekoisesti prosessoitua transrasvaa. Se ei ole vaarallista siis. Vain prosessoimalla aikaansaatu transrasva on sydänterveydelle vaarallista.

Aiheuttaa kuitenkin tulehdusta. Matala-asteinen tulehdus ja vaikutuksia maksaan

Kumpi? Luonnollinen maitorasva eli voi? Ei ainakaan isoissaväestötutkimuksissa ole sellaista havaittu. 

<Conclusion: A diet comprised of higher amounts of fruit, vegetables, nuts, legumes, fish, and whole-fat dairy is associated with lower CVD and mortality in all world regions, especially in countries with lower income where consumption of these foods is low.>

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/37414411/

Vierailija
12/17 |
07.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Voi on kova, monityydyttynyt eläinrasva.

Millä aattelit että lehtitaikinaleivoksen lehtevyys on tehty? Voikerroksilla taikinakerrosten välissä.

Taitetaan kolmeen osaan 3 kertaa, joten taikinaan tulee 3-9-27 kerrosta.

Hiilarit ja viljan kuitu on välttämättömiä ihmiselle. 



Voitaikina ja lehtitaikina, ovat kaksi eri taikinaa.

Lehtitaikina ei ole voita nähnytkään.

Ja sen tuntee mausta.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/17 |
07.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei kai lehtitaikinacroissantteja myydä kaupoissa?

voista ne on

Vierailija
14/17 |
07.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se on rasvaista 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/17 |
07.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ranskalaiset syö noita päivittäin ja ovat hoikempia kuin suomalaiset!

Vierailija
16/17 |
07.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ranskalaiset syö noita päivittäin ja ovat hoikempia kuin suomalaiset!

Ei syö. Ihan urbaanilegendoja. Syövät hädin tuskin ollenkaan aamupalaa ja ehkä jonkun ohuen paahtoleivän palan.

 

ei mitään Cafe latteja ja croissantteja

Vierailija
17/17 |
07.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Korkeassa lämmössä paistettua puhdistettua vehnää, voita ja suolaa. Luuliko joku terveysruoaksi?

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi viisi kuusi