Ajattelin että croissantissa on voita mutta pelkkä kovan rasvan osuus on 12 grammaa yhdessä kappaleessa
Yhteensä 19 grammaa rasvaa yhdessä. Tuossa tulee päivän kova rasva melkein kerralla. Luulin että toi on hiilareita. Menköön silti
Kommentit (17)
Vierailija kirjoitti:
Jos se on ylikuumennettua onko kyseessä transrasva. Voi on tyydytetty rasva?
Luonnostaankin on transrasvoja voissa vaikka ei kuumenna
Voi on kova, monityydyttynyt eläinrasva.
Millä aattelit että lehtitaikinaleivoksen lehtevyys on tehty? Voikerroksilla taikinakerrosten välissä.
Taitetaan kolmeen osaan 3 kertaa, joten taikinaan tulee 3-9-27 kerrosta.
Hiilarit ja viljan kuitu on välttämättömiä ihmiselle.
Vierailija kirjoitti:
Jos se on ylikuumennettua onko kyseessä transrasva. Voi on tyydytetty rasva?
Eikö voi ole yksi isoimpia transrasvojen lähteitä?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Jos se on ylikuumennettua onko kyseessä transrasva. Voi on tyydytetty rasva?
Eikö voi ole yksi isoimpia transrasvojen lähteitä?
On, mutta voin rasva ei ole keinotekoisesti prosessoitua transrasvaa. Se ei ole vaarallista siis. Vain prosessoimalla aikaansaatu transrasva on sydänterveydelle vaarallista.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Jos se on ylikuumennettua onko kyseessä transrasva. Voi on tyydytetty rasva?
Eikö voi ole yksi isoimpia transrasvojen lähteitä?
On, mutta voin rasva ei ole keinotekoisesti prosessoitua transrasvaa. Se ei ole vaarallista siis. Vain prosessoimalla aikaansaatu transrasva on sydänterveydelle vaarallista.
Aiheuttaa kuitenkin tulehdusta. Matala-asteinen tulehdus ja vaikutuksia maksaan
Vierailija kirjoitti:
Voi on kova, monityydyttynyt eläinrasva.
Millä aattelit että lehtitaikinaleivoksen lehtevyys on tehty? Voikerroksilla taikinakerrosten välissä.
Taitetaan kolmeen osaan 3 kertaa, joten taikinaan tulee 3-9-27 kerrosta.
Hiilarit ja viljan kuitu on välttämättömiä ihmiselle.
No eipä tuossa croissantissa ole kuin valkoista jauhoa, eli sen puolesta ei hirveästi tarvitse viljan kuituja markkinoida.
Vierailija kirjoitti:
Voi on kova, monityydyttynyt eläinrasva.
Millä aattelit että lehtitaikinaleivoksen lehtevyys on tehty? Voikerroksilla taikinakerrosten välissä.
Taitetaan kolmeen osaan 3 kertaa, joten taikinaan tulee 3-9-27 kerrosta.
Hiilarit ja viljan kuitu on välttämättömiä ihmiselle.
On niitä voistakin tehtyjä croiisanttaja myynnissä.
Aivan samoin, kuin myynnissä joulun aikaan, voista tehtyä torttutaikinaa. Voitaikinasta tulee parhaat joulutortut.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Jos se on ylikuumennettua onko kyseessä transrasva. Voi on tyydytetty rasva?
Luonnostaankin on transrasvoja voissa vaikka ei kuumenna
Niin on. Noin 2 %:a. Samoin lihassa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Jos se on ylikuumennettua onko kyseessä transrasva. Voi on tyydytetty rasva?
Eikö voi ole yksi isoimpia transrasvojen lähteitä?
On, mutta voin rasva ei ole keinotekoisesti prosessoitua transrasvaa. Se ei ole vaarallista siis. Vain prosessoimalla aikaansaatu transrasva on sydänterveydelle vaarallista.
Aiheuttaa kuitenkin tulehdusta. Matala-asteinen tulehdus ja vaikutuksia maksaan
Kumpi? Luonnollinen maitorasva eli voi? Ei ainakaan isoissaväestötutkimuksissa ole sellaista havaittu.
<Conclusion: A diet comprised of higher amounts of fruit, vegetables, nuts, legumes, fish, and whole-fat dairy is associated with lower CVD and mortality in all world regions, especially in countries with lower income where consumption of these foods is low.>
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/37414411/
Vierailija kirjoitti:
Voi on kova, monityydyttynyt eläinrasva.
Millä aattelit että lehtitaikinaleivoksen lehtevyys on tehty? Voikerroksilla taikinakerrosten välissä.
Taitetaan kolmeen osaan 3 kertaa, joten taikinaan tulee 3-9-27 kerrosta.
Hiilarit ja viljan kuitu on välttämättömiä ihmiselle.
Voitaikina ja lehtitaikina, ovat kaksi eri taikinaa.
Lehtitaikina ei ole voita nähnytkään.
Ja sen tuntee mausta.
Ei kai lehtitaikinacroissantteja myydä kaupoissa?
voista ne on
Ranskalaiset syö noita päivittäin ja ovat hoikempia kuin suomalaiset!
Vierailija kirjoitti:
Ranskalaiset syö noita päivittäin ja ovat hoikempia kuin suomalaiset!
Ei syö. Ihan urbaanilegendoja. Syövät hädin tuskin ollenkaan aamupalaa ja ehkä jonkun ohuen paahtoleivän palan.
ei mitään Cafe latteja ja croissantteja
Korkeassa lämmössä paistettua puhdistettua vehnää, voita ja suolaa. Luuliko joku terveysruoaksi?
Jos se on ylikuumennettua onko kyseessä transrasva. Voi on tyydytetty rasva?