Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Onko muita jotka paistavat kanaa ja jauhelihaa aina aivan liian kauan peläten että se jää raa aksi

Vierailija
30.01.2007 |

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
30.01.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen itse vege, mutta usein teen miehelle ruokaa. Käristän ja käristän lihaa, ällöttävää jos se olisikin vahingossa raakaa :8

Vierailija
2/2 |
30.01.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kanasta kuvittelen kuten kalasta, että se on kypsää kun väri on valkoista. Tiedän, että se ei ole. Luotan liikaa suomalaisen ruuan puhtauteen, tiedän.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla