Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Piteneekö kanan viimeinen käyttöpäivä jos sen paistaa?

Vierailija
15.06.2024 |

Mulla ois kanaa jonka viimeinen käyttöpäivä 15. päivä, jos paistan ja syön huomenna loput niin onko se syötävää?

Kommentit (11)

Vierailija
1/11 |
15.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Näin se toimii. Paistaa kunnolla niin pilaantuminen pysähtyy. Kuumuus tappaa basiliskot.

Vierailija
2/11 |
15.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tietysti. Jos siis se sun kana on nyt raakaa. Kypsennettynä säilyy muutaman päivän vielä. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/11 |
15.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja voit sen vielä pakastaakin kypsennettynä ja syödä vaikka vasta heinäkuussa. 

Vierailija
4/11 |
15.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siitä voi myös tehdä sopan, joka pysyy syömäkelpoisena vaikka vuosia jos lämpötila vain on lähellä kiehumispistettä.

Vierailija
5/11 |
15.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vitsin lintujen murhaaja, mitä ne on sulle tehnyt?

Vierailija
6/11 |
15.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kana saattaa kuolla jos ryhdyt sitä paistamaan!

Kanojen oikeudet on turvattava nykyistä paremmin! KVR! KVR! (kanojen vapautusrintama).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/11 |
15.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vitsin lintujen murhaaja, mitä ne on sulle tehnyt?

Arpa heitti sen minulle ruuaksi. Kiitän herraa siitä. 

Vierailija
8/11 |
15.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Viimeinen käyttöpäivämäärä ja parasta ennen varsinkin tarkoittavat sitä, että tuote joko haihtuu ilmaan tai muuttuu myrkylliseksi klo 00:00 ko. päivämäärämerkinnän jälkeen samalla sekunninlyömällä. Mutta jos paistat sen, niin päivämäärä liikkuu eteen päin viidellä päivällä per paistokerta. Jos paistat sen kolme kertaa, niin käyttöaika kasvaa 15 päivällä jne.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/11 |
15.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Siitä voi myös tehdä sopan, joka pysyy syömäkelpoisena vaikka vuosia jos lämpötila vain on lähellä kiehumispistettä.

Aika kallista näillä sähkönhinnoilla pitää soppaa kiehumispisteessä noin pitkään.

 

Vierailija
10/11 |
15.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Siitä voi myös tehdä sopan, joka pysyy syömäkelpoisena vaikka vuosia jos lämpötila vain on lähellä kiehumispistettä.

Kun teet pari-kolme litraa soppaa, niin muista aina joka päivä kiehauttaa se koko kattilallinen ja sitten otat siitä kauhalla kulhoon sopivan annoksen kuumaa soppaa syötäväksi. Näin kuumennusta vaativa määrä pienenee isossa soppakattilassa päivä päivältä ja n. viidentenä-kuudentena soppapäivänä sinulla on enää yksi annos kattilassa jäljellä. Ihan turha tehdä ylimääräistä tiskiä jollakin pikkukattilalla.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/11 |
15.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paistaminen ja mahdollisimman nopea jäähdytys.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän yhdeksän yksi