Onko joku tehnyt Kievin kanaa kotona?
Eli voita broilerinfileen sisään ja uuniin. Miten pysyy tiiviinä, eli ei kai voi valu herkästi pois fileen sisältä??
Kommentit (12)
Ompelen fileen ompelukoneella kiinni niin voi pysyy sisällä.
sinne kanan sisään pitää itse mennä vahtimaan sitä voita, ettei pääse valumaan.
Vierailija kirjoitti:
Kaupungin nimi on suomeksi Kiova.
En ole suomalainen...
Veljen puolison äiti teki kerran ja oli tajuttoman hyvää. Hän toki on kokki ammatiltaan.
Vierailija kirjoitti:
Veljen puolison äiti teki kerran ja oli tajuttoman hyvää. Hän toki on kokki ammatiltaan.
No niin, kokki...
Lue reseptejä netistä, sieltä selviää. Hienoa että kokkaat itse etkä osta iänkaikkisia valmismarinoituja.
Kyllä voi pysyy hyvin fileen sisällä, kun sen sulkee parilla hammastikulla ja leivittää huolellisesti.
Vierailija kirjoitti:
Kyllä voi pysyy hyvin fileen sisällä, kun sen sulkee parilla hammastikulla ja leivittää huolellisesti.
Ai siihen kuuluu leivitys? Muistanko väärin, en ole katsonut ohjeita ihan äsken, että siihen kuului sisään myös silputtu persilja??
Googlaa hyvä lapsi tuon resepti.
Ja valitse sieltä helpoin sinulle
Kaupungin nimi on suomeksi Kiova.