Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miksi se Palermolainen pizza nyt on niin maailman parasta

Vierailija
04.06.2024 |

ja alkuperäisintä?



Eikö pizza kehitetty nykymuotoonsa Amerikassa?

Kommentit (11)

Vierailija
1/11 |
04.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Riippuu keneltä kysyy. Ei se nyt niin vaikeata olen ja hyvän pizzan tekee lopulta pohja ja kastike. Siinä tuoreet välimeren yrtit auttavat.

2/11 |
04.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ainakin saa ihania kuvia kun googlaa palermolainen pizza. Olisi mahtavaa joskus päästä Italiaan ihan vain ruokamatkalle. Voisi kokeilla monen eri ravintolan pizzaa.

Tosin pidän täysin mahdollisena, että en löytäisi sieltä Kotipizzan veroista. Harmi ettei minulla enää ole varaa Kotipizzan pizzaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/11 |
04.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eiks se alkuperäinen olekaan napolilainen pizza?

Vierailija
4/11 |
04.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pitsa eli al-pittah on arabien Italiaan tuoma täytetty kebab-ruoka. Italiahan oli arabien hallussa pitkään. Renesanssi alkoi arabien hallitsemilla alueilla.

Vierailija
5/11 |
04.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä esim Napolilaisessa pizzan pohjassa on ihan oma makunsa johtuen sulfaattisesta vedestä, jota käytetty taikinassa. Maistuu todella hyvältä, kuten Vesuviuksen rinteillä kasvaneista rypäleistä tehty punkkukin.

Vierailija
6/11 |
04.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos et äänestä parhaaksi, sulle tehdään sisiliainen kravatti ja tuodaan hevosenpää sänkyyn. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/11 |
04.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pizzalaatikko paina enemmän. Tyhjä kuori, jonka päällä vähän täytettä. Kilohinta 200€ pizzoilla!!

Vierailija
8/11 |
04.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

No en tiedä. Minusta se on tosi vetistä, koska tomaattikastiketta pistetään niin paljon. Enkä tykkää niistä rehuista mitä lykkää päälle. Monetkin pizzeriat siellä olen testannut.  Toki mielipideasioitahan nämä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/11 |
04.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kyllä esim Napolilaisessa pizzan pohjassa on ihan oma makunsa johtuen sulfaattisesta vedestä, jota käytetty taikinassa. Maistuu todella hyvältä, kuten Vesuviuksen rinteillä kasvaneista rypäleistä tehty punkkukin.

Lopeta! Vielä se kahvi. En kestä!

Vierailija
10/11 |
04.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ainoa oikea pizza on Margherita kaikessa yksinkertaisuudessaan. Siinä ei ole mitään liikaa ja sekä pohja, että tomaattikastike pääsevät hyvin esille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/11 |
04.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

No ei mitenkää ainakaan alkuperäisen sillä pizza on "syntynyt" Napolissa. Ei Palermossa eikä Yhdysvalloissa.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän kahdeksan yksi