Muistatteko ensimmäiset Kotipizzat?
Niissähän idea oli että haetaan pääasiassa kotiin ja siitä nimikin. Kotiin hakeminen niistä harvoista paikoista ei ollut vielä niin yleistä aiemmin. Paikat oli pieniä ja niissä oli yleensä vain muutama istumapaikka. Tulipahan mieleen kun haettiin tänään uudesta paikasta jossa on aika paljon asiakaspaikkoja.
Kommentit (25)
Jonkun pitäisi kehittää kotipizza siis uudestaan. Tosin teen sitä kotipitsaa omassakin kodissa. harmi vaan että tuo uuni ei nouse kuin 250 asteeseen.
Vierailija kirjoitti:
Jonkun pitäisi kehittää kotipizza siis uudestaan. Tosin teen sitä kotipitsaa omassakin kodissa. harmi vaan että tuo uuni ei nouse kuin 250 asteeseen.
Hommaa pizzateräs. Se auttaa.
Vierailija kirjoitti:
Jonkun pitäisi kehittää kotipizza siis uudestaan. Tosin teen sitä kotipitsaa omassakin kodissa. harmi vaan että tuo uuni ei nouse kuin 250 asteeseen.
Kyllä se riittää roomalaispizan tai sitten sen perinteisen suomalaisen pitsan paistoon. Itse suosin kotimaista, saa mahan täyteen kun täytteitä on riittävästi. Napolilaisella voi käydä sitten ravintolassa.
Ja 80-luvulla jos pizza ei ollut asiakkaalla 15 minuutissa, sen sai ilmaiseksi.
Viimeksi odotin Kotipizzassa pizzaa 45 minuuttia! Enpä mene uudelleen.
Kotipizzasta ei saa enää rahalleen vastinetta. Olen lopettanut käymisen. Liian kalliit hinnat määrään ja laatuun nähden.
Juu, usein kävin siinä, oli hyvällä paikalla ja hyvä palvelu.
Kotipizza oli niin hieno juttu. Sitten tuli pizzakebulat myymään puolet halvemmalla parempia pizzoja... Kotipizza vain korotti hintojaan ja oreganokin taisi muuttua maksulliseksi. Vähän sama stoori kuin Turussa toimivalla Pizza Perezillä, jossa yksi leikkuuveto pizzaan maksaa 50 senttiä, herkkusienet ovat purkkikamaa ja hinta on liiallinen.
Samaan aikaan oli myös Noutopizza. Kotipizza lähti taistelemaan Noutopizzaa vastaan ja mainosti ettei Kotipizza tee mitään outoa pizzaa :)
Kotipizza ostikin sitten Noutopizzan.
Alkuvaiheessa Kotipizzan kinkku oli vielä oikeaa kinkkua eikä sitä puristettua jämäproteiinia jota kutsutaan kinkkuvalmisteeksi.
Omasta mielestä tilasin kotipizasta töihin pizzoja joskus vuonna 2000. On voinut olla toinen pizzapaikka. Silloin oli kunnolla täytteitä ja hinnat reilut. Tilaan pizzaa harvemmin kuin kerran vuodessa, silloinkin tilaan jostain vanhasta tutusta paikasta. Ihmettelen kuka kotipizzassa edes asioi lounastauon ulkopuolella.
Vierailija kirjoitti:
Omasta mielestä tilasin kotipizasta töihin pizzoja joskus vuonna 2000. On voinut olla toinen pizzapaikka. Silloin oli kunnolla täytteitä ja hinnat reilut. Tilaan pizzaa harvemmin kuin kerran vuodessa, silloinkin tilaan jostain vanhasta tutusta paikasta. Ihmettelen kuka kotipizzassa edes asioi lounastauon ulkopuolella.
En kyllä muista että kotipitsasta olisi täytteitä koskaan reilusti saanut. Ei kuitenkaan olleet hinnat niin älyttömät kuin nykyään. Uusnatsithan niissä alkuun lähinnä kävi kun turkkilaispizzat pelottivat.
Meillä päin oli joskus ysärin alussa Noutopizza joka muuttui sitten yrityskauppojen myötä Kotipizzaksi joskus 94-95
Tuo on jäänyt mieleen, kun se myymälöiden teema säilyi jokseenkin samana logoa myöten. Vain nimi vaikutti vaihtuneen.
Vierailija kirjoitti:
Meillä päin oli joskus ysärin alussa Noutopizza joka muuttui sitten yrityskauppojen myötä Kotipizzaksi joskus 94-95
Tuo on jäänyt mieleen, kun se myymälöiden teema säilyi jokseenkin samana logoa myöten. Vain nimi vaikutti vaihtuneen.
Molemmat ketjut kotoisin Vaasasta.
Muistan, kerran kuussa käytiin isän kanssa hakemassa pizza kotiin. Oi niitä aikoja <3.
Järvenpään keskustassa oli Kotipizza joka teki 90-luvun loppupuolella tosi kovaa tulosta. Olivat keksineet pitää pizzerian auki viikonloppuisin klo 5 asti auki. Porukat jonotti valomerkin jälkeen pizzaa siellä. Tuli itsekin oltua usein siellä ja tilattua lätty, yleensä quatron lisätäytteillä.
90-luvulla kun Kotipizzat tulivat asuinkaupunkiini, pitäjä oli kotosuomalainen joka tehdessään esitteli ylpeänä pitsojaan ja pyöritteli taikinapohjia ilmassa. Valkosipuli ei maksanut erikseen ja täytteitä oli vähintään riittävästi. Aluksi Kotzonet olivat ihan ok, nyt ne ovat Lätzoneja. Ja ensimmäistäkään pistettä ei pidä kantis.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Jonkun pitäisi kehittää kotipizza siis uudestaan. Tosin teen sitä kotipitsaa omassakin kodissa. harmi vaan että tuo uuni ei nouse kuin 250 asteeseen.
Hommaa pizzateräs. Se auttaa.
Ooni pizzauuni, toimii hyvin jos asuu sellaisessa talossa missä sitä voi käyttää. Kerrostaloasunnossa sisällä sitä ei voi käyttää ja parvekkeellakin voi tulla sanomista naapureilta sekä taloyhtiöltä kielto sen käytöstä.
Muistan edelleen 1990-luvun kotipizzat. Vesi herahtaa kielelle kun ajattelee. Pohja oli ihanan pehmeä, ei yhtään kuiva, ja rasva vaan valui pizzasta... Juustoa ja täytteitä oli paljon, perhepitsa täytti hyvin 2 syöjää. En usko että täytteitä mitattiin kuin silmämääräisesti.
Ihan vasta sain kivikovan kuivan pahvipitsan kotipizzasta. Hinta oli älytön. Sitä se on kun tehdään pelkkä voitto mielessä ruokaa. Harmi.
Muistan, oli halpaa hyvää ja täyttävää.
Nykyisin taas ihan jotain muuta.