apua! miten saan kakkupohjan onnistumaan...
jos munia pohjassa on kuusi ja ohjeessa lukee että paista 45 min 175 asteessa, niin millä tasolla? alatasolla vai keskellä? tein jo yhden epäonnistuneen version - tulos oli kuiva likilaskuinen käppänä, niin ja sen paistoin alatasolla. mitä tein väärin?
Kommentit (6)
alatasolla siis. vatkasin kyllä kunnolla mielestäni jne. mutta tulos oli tiiliskivi :-(
6 munaa
6 dl sokeria
vatkaa kunnolla
lisää
6dl vehnäjauhoja ja 3 tl leivinjauhetta
Sekä 3dl KIEHUVAA vettä
Huom todella iso vuoka
ja jos teet levykakun eli pellillä vähennä paistoaika puoleen
Ettei ole leivottaessa jääkaappikylmiä.
että luulisin että suurin kaupoissa myytävä pyöreä vuoka vetäis mun ohjeesta 4 munan version
paras sienikakku jonka ohje edellä, oletko edes kokeillut??
vatkaa kunnolla munat ja sokerit, niin että vaahto paksua ja valkoista. Lisää jauhot ja sekoita nopeasti vain vähän aikaa.