Fine dining lohta ja kasviksia kermakastikkeessa. Yhtä, kuin 50g lohta, lusikallinen kastiketta ja kaksi porkkarastetta ja yksi lehti päällä
Vielä pari siirappi raitaa vedetty päälle. Ei voi olla totta. Ja maksaa älyttömästi. Näitä te sitten suositte?
Kommentit (20)
Kerro ravintolan nimi missä tuon söit.
Vaikea sanoa mitään, kun luettelit pelkät ruokamäärät. Ruuan maku kiinnostaa enemmän.
Vierailija kirjoitti:
Kerro ravintolan nimi missä tuon söit.
Turpa kiinni.
Ap
Kerralla suuhun ja seuraavaa annosta odottelemaan.
Ap:n viesti: Sano, ettet ole koskaan käynyt fine diningissa sanomatta, ette ole koskaan käynyt fine dinigissa.
Maksoi 380 euroa ja tästä syö puoli annosta.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kerro ravintolan nimi missä tuon söit.
Turpa kiinni.
Ap
Missä moinen ravintola?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kerro ravintolan nimi missä tuon söit.
Turpa kiinni.
Ap
Eli tuota esimerkkiravintolaasi ei ole edes olemassa, keksit koko jutun. Niin arvelinkin.
Ja on hyvvee!
Jos haluaa säästää rahaa, niin kannattaa hakea kaupasta läskiä ja sokuria ja lusikoida sitä kotonaan. Takaan että nälkä lähtee kun on vetänyt kilon läskiä ja toisen sokuria, eikä maksa paljoa. Jos ei meinaa riittää niin öljyä ruokajuomaksi suoraan pullosta.
Fine dining -paikassa ei ole tarkoitus syödä yhtä ruokalajia, vaan koko menu - paikasta riippuen 4-15 ruokalajia. En ole vielä koskaan jäänyt nälkäiseksi, kun olen tehnyt näin.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kerro ravintolan nimi missä tuon söit.
Turpa kiinni.
Ap
Missä se on? Nimestäkin voi jo päätellä jotain...
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kerro ravintolan nimi missä tuon söit.
Turpa kiinni.
Ap
Onko tää joku arvoitus? Arvaan Finnjävel!
Pari lusikallista kuhaa, päällä ripaus pippurilla maustettua kermakastiketta.
Noin 90e.
Vierailija kirjoitti:
Vaikea sanoa mitään, kun luettelit pelkät ruokamäärät. Ruuan maku kiinnostaa enemmän.
Suomalaisilta kun kysyy hyvää ruokaravintolaa, niin tärkein kriteeri on isot annokset. Sisällöllä ei niin väliä.
Ei ole ikinä jäänyt nälkä, kun käynyt fine dining paikassa.. tosin tilaan ainakin 4 ruokalajin verran, niin kuin useimmat.
Pari - kolme tuntia siinä ehtii syödä, juoda ja seurustella. Parempaa ruokaa en ole saanut missään ja olen itse hyvä kokki.
Vierailija kirjoitti:
Fine dining -paikassa ei ole tarkoitus syödä yhtä ruokalajia, vaan koko menu - paikasta riippuen 4-15 ruokalajia. En ole vielä koskaan jäänyt nälkäiseksi, kun olen tehnyt näin.
Jep, tuosta yhden annoksen valituksesta aina huomaa ettei ole käyty tai ei ole ollut varaa mihinkään.
Kerro olevasi sivistymätön rahvas, kertomatta olevasi sivistymätön rahvas..
Raskasta, kun jopa opiskelevalla kassatytöllä varaa käydä muutaman kerran vuodessa ja ei tarvitse laskea pennejä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vaikea sanoa mitään, kun luettelit pelkät ruokamäärät. Ruuan maku kiinnostaa enemmän.
Suomalaisilta kun kysyy hyvää ruokaravintolaa, niin tärkein kriteeri on isot annokset. Sisällöllä ei niin väliä.
Oliskohan jo mainitulla läskisokuri-seoksella kaupallisen menestymisen mahdollisuuksia?
Olisi sellainen kalori/euro suhde että kannattaa lähteä kauempaakin.
Mä rakastan fine diningiä. Alkoi tekee mieli. Ihania annoksia eikä pienuus haittaa yhtään. Ei tule ähkyä.