Mikä näitä jäätelöitä oikein vaivaa nykyään???
Pakkauksissa myytävä jäätelö on pehmeätä mössöä joka ihan oikeasti ei edes maistu hyvältä. Aino-sössöt hylkäsin ajat sitten ja nyt kokeilin Daimjäätelöä jolta tuutin perusteella odotin sentään jotain ja se oli huonon makuista massaa jossa joukossa todella vähän etäisesti Daimin makuisia rakeita. Mies ei tiennyt mikä jäätelö oli kyseessä ja yllättyi kun olisi pitänyt Daimin makua olla. Oikeasti, jäätelöitä on jäänyt syömättä puoli pakkausta nyt moneen kertaan kun se vain ei maistu hyvältä.
Kommentit (315)
Vierailija kirjoitti:
Kaikki Valion jäätelöt on moskaa. Maistuu palmurasvalta kaikki ja joltain keinoaineilta kaikki.🤢🤮
valiojäätelöillä varmaan tarkoitat jäätelöitä joissa lukee sana fabriikki.
Ainoat kunnollisen makuiset maksaa jo n. 7 euroa puoli (!) litraa. Se niitä jäätelöitä vaivaa.
Viime kesänä jäi yöksi jäätelöpaketti tiskipöydälle. Se ei ollut sulanut!!! Mitä ihmeen kumia ja sahajauhoa onkaan , mutta kyllä ennen jäätelö suli lämpimässä!
Hah, mä tiedän jo siitä tuntumasta kun painaa lusikan "jäätelöön" että jaahas, taas tätä p...kaa, ei tule maistumaan miltään ja niinhän siinä sitten käy.
Vierailija kirjoitti:
Viime kesänä jäi yöksi jäätelöpaketti tiskipöydälle. Se ei ollut sulanut!!! Mitä ihmeen kumia ja sahajauhoa onkaan , mutta kyllä ennen jäätelö suli lämpimässä!
Nuo koostumukset on nykyään aika erikoisia. Jäätelö on pakastimessa samanlaista löllöä kuin huoneenlämmössäkin. Ennen pakettijäätelöitä piti leikata veitsellä ja nyt ne voi lusikoida suoraan pakastimesta.
Niitä vaivaa se että on opittu tekemään "jäätelöä" aineista jotka ei maksa mitään ja sitä moskaa myydään paremmilla ja paremmilla katteilla
Minulla ei ainakaan ole tuollaista ongelmaa. Päinvastoin ärsyttää, kun jäärelö on pakkasesta otettuna kivikovaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Viime kesänä jäi yöksi jäätelöpaketti tiskipöydälle. Se ei ollut sulanut!!! Mitä ihmeen kumia ja sahajauhoa onkaan , mutta kyllä ennen jäätelö suli lämpimässä!
Nuo koostumukset on nykyään aika erikoisia. Jäätelö on pakastimessa samanlaista löllöä kuin huoneenlämmössäkin. Ennen pakettijäätelöitä piti leikata veitsellä ja nyt ne voi lusikoida suoraan pakastimesta.
Tämä on markkinoitu meille hyvänä asiana!
Vierailija kirjoitti:
Minulla ei ainakaan ole tuollaista ongelmaa. Päinvastoin ärsyttää, kun jäärelö on pakkasesta otettuna kivikovaa.
Jäärelön lisäksi tarkoitin jäätelöä.
Vierailija kirjoitti:
Kaikki Valion jäätelöt on moskaa. Maistuu palmurasvalta kaikki ja joltain keinoaineilta kaikki.🤢🤮
Aikan jännä kun niissä ei kuitenkaan ole palmurasvaa.
Jättiläismäinen kusetus. Valiokin myy litran pahvilaatikossa tuotetta, jonka nimi on "kermajäätelö". Hintaan, joka on paljon vähemmän, kuin mitä maksaa purkki kermaa? Ja siinä hinnassa on jo mukana K-kauppiaan miljonäärisiivu.
Eli oikeampi nimi olisi jotain "tehosekoittimella vaahdotettua maitojauhesotkua pakastettuna, nautitaan kylmänä, ennen kuin koko tekele haihtuu ilmaan".
Lukekaapas huviksenne mistä ne jäätelöt on nykyään tehty, ei ne ole oikeaa jäätelöä nähneetkään. Noista tuoteselosteista löytyy ihan omituisia aineita (esim. echeuma-levää) joilla ilmeisesti saadaan aikaiseksi jotain jäätelöltä näyttävää mutta mautonta "jäätelöä".
Ruotsista sentään saa vielä nykyäänkin edullista ja hyvää vaniljajäätelöä jossa ei ole kuin muutama ainesosa. Kyseessä on GB Gräddglass Gammaldags Vanilj ja sen tuoteseloste näyttää tältä: (SKUMMJÖLK, GRÄDDE (29%), koncentrerad SKUMMJÖLK, socker, MJÖLKFETT, ÄGGULA (1,5%), vaniljstångbitar, arom. Hiukan on eroa niin tuoteselosteen pituudessa kuin maussa verrattuna meillä kaupoissa myytäviin jäätelöihin. Voi kun GB toisi tuon meidänkin kauppoihin noiden lisäainelitkujen sijaan. Melkein voisi tämän takia muuttaa Tornioon että voisi hakea jäätelöt naapurimaasta!
Sitä saa, mitä tilaa. Älkää ostako niitä bulkkijäätelöitä. Kyllä Suomesta saa oikeatakin jätskiä, artesaanituottajia on nykyään paljon.
Aino jäätelöön on käytetty palmuöljyä. Nämä aineet ei kuulu jäätelöön
Vierailija kirjoitti:
One word: glukoosisokerisiirappi.
Tämä. Joka paikka täynnä. Samoin ties mitkä arabikumit ja muut johanneksenleipäpuujauheet.
Nykyään ei saa oikeaa jäätelöä mistään.
Vierailija kirjoitti:
Niitä vaivaa se että on opittu tekemään "jäätelöä" aineista jotka ei maksa mitään ja sitä moskaa myydään paremmilla ja paremmilla katteilla
Varmaan otetaan vettä ja sekoitellaan siihen jähän jauheita. Sitten massa pakettiin ja jäihin...
Kaikki Valion jäätelöt on moskaa. Maistuu palmurasvalta kaikki ja joltain keinoaineilta kaikki.🤢🤮