Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Markkinointitutkimusta tai mitä lienee?

Vierailija
26.01.2007 |

Olen jäämässä kotiin äitiysloman jälkeen. Ammatiltani olen kokki. Laitan joka päivä tavallista kotiruokaa. Olen ajatellut, että samalla sitä keittäisi isomman kattilallisen. Kävisitkö hakemassa työpäivän päätteeksi naapurista kattilallisen soppaa tai soosia tai laatikkoa sekä lisäkkeet kohtuulliseen hintaan?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
26.01.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

jos hygieniataso on taattu.

Vierailija
2/6 |
26.01.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ravintolatki syöttää suurimmaksi osaksi paskaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
26.01.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ehkä ajatus on mahdoton juuri noiden lupien vuoksi. Tarkoitus olisi nimenomaan tehdä samaa ruokaa kuin itselle eikä mitään puolivalmiita lämmitellä.

Vierailija
4/6 |
26.01.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

sustahan tulis samalla yksityisyrittäjä, eikä tuskin naapureiden ostamat sopat kata niitä kuluja joita syntyy! Eli ei voi terveystarkastajaa sekoittaa mukaan!

Vierailija
5/6 |
26.01.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

HYVÄ IDEA!



Kehittele ;)

Vierailija
6/6 |
26.01.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

tekisit aina edeltävällä viikolla menyyn josta voisi tehdä tilaukset seuraavalle viikolle. näin voisit itse suunnitella oman perheen ruoat ja tehdä hankinnat oikeiden määrien mukaan.



ja tosiaan se kliinisyys!

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän kahdeksan seitsemän