Pizzakastike?
Taikina valmiina ja täytteet myös. Mistään ei löydy kuitenkaan tomaattimurskaa eikä -pyrettä. Ketsuppia on. Tomaatteja pari, mutten jaksaisi alkaa mitään keittelemään. Uuninkin kerkesin laittaa pariksi minuutiksi päälle...
Oisko jollain jotain vinkkiä? Kaapissa vain normi kuivamausteita.
Kommentit (13)
Pistä sitä ketsuppia siihen pohjalle kastikkeeksi.
Vierailija kirjoitti:
Pistä sitä ketsuppia siihen pohjalle kastikkeeksi.
Ja tomaatit ohuina suikaleina sen päälle. Ripottele päälle vähän suolaa, oreganoa, basilikaa, timjamia ja valkosipulijauhetta.
Ketsuppia ja joku tomaattiviipale tai pilkottuna sekaan
Kalttaisin tomaatit ja hienontaisin ja valittaisin vähän nestettä pois ja lisäisin suolaa, oliiviöljyä ja basilikaa (oreganoa voi myös laittaa).
Ketsuppi on ihan hyvä mauste moniin ruokiin, mutta pizzaan en kyllä ikinä laittaisi.
Ooh, eipä tullut mielenkään siivuttaa tomaattia 😮. Ja mulla on uus mandoliinikin! Kiitos 👏 🙂
Vierailija kirjoitti:
Ooh, eipä tullut mielenkään siivuttaa tomaattia 😮. Ja mulla on uus mandoliinikin! Kiitos 👏 🙂
Ja onneksi tein vain yhdehengen taikinan.
Vierailija kirjoitti:
Kalttaisin tomaatit ja hienontaisin ja valittaisin vähän nestettä pois ja lisäisin suolaa, oliiviöljyä ja basilikaa (oreganoa voi myös laittaa).
Ketsuppi on ihan hyvä mauste moniin ruokiin, mutta pizzaan en kyllä ikinä laittaisi.
Kaikki ei käytäkään halvinta xtra "ketsuppia"
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kalttaisin tomaatit ja hienontaisin ja valittaisin vähän nestettä pois ja lisäisin suolaa, oliiviöljyä ja basilikaa (oreganoa voi myös laittaa).
Ketsuppi on ihan hyvä mauste moniin ruokiin, mutta pizzaan en kyllä ikinä laittaisi.
Kaikki ei käytäkään halvinta xtra "ketsuppia"
Mä käytän vaan Heinzia, mutta pizzaan en ikinä pistäis sitäkään.
Semmoiseen pikapitsaan ketsuppikin käy hyvin. Ihan siinä kuin lämppäreihinkin. Liikaa ei kannata laittaa tietenkään, onhan se aika tujua.
Menihän tuo, mutta tomaatit teki pizzasta liian mehevän, pohja jäi vähän raa'aksi...
Onko salsaa?