Kiinalaisen ravintolan (limainen) nauta- ja kana. Miten se on valmistettu?
Olin tänään syömässä kyseisessä ravintolassa ja ruoka oli tällä kertaa pettymys. Nauta ja kana oli ihmeellisen limaista, hyytelömäistä suikaletta. Mitähän lihan osaa söin? Aivan kuin olisin syönyt haudutettua rustoa, jännettä tms.
Kommentit (9)
Se on kookosmaidolla suurustettu soosi. Kuvittelit ne lihat pahanmakuisiksi joten se jälki jäi aivoihisi. Olisit syönyt vain.
Siinä on kaikkea lihaa. Koiraa, road kill, ihmistä...
Kiinan keisarin keitetyt kulkuset kitusiisi katosi.
Mureutettu leivinjauheella ehkä liian pitkään.
Se pehmitetään soodalla ja etikalla, marinoidaan noin yön yli. Oikein tehtynä tosi hyvää. Olisiko ollut liian pitkään marinadissa tai tosiaan halvat raaka-aineet. Tuo seos kun pehmittää vaikka poron koparat syömäkelpoisiksi, niin voi tulla kiusaus käyttää kaikki mahdollinen jänne nykyisessä taloustilanteessa.
Luin tuon otsikon pariinkin otteeseen 'kiinalaisen ravintolan ilmainen nauta ja kana', ja ihmettelin millä bisnesmallilla ravintola mahtaa pyöriä.
Vierailija kirjoitti:
Se pehmitetään soodalla ja etikalla, marinoidaan noin yön yli. Oikein tehtynä tosi hyvää. Olisiko ollut liian pitkään marinadissa tai tosiaan halvat raaka-aineet. Tuo seos kun pehmittää vaikka poron koparat syömäkelpoisiksi, niin voi tulla kiusaus käyttää kaikki mahdollinen jänne nykyisessä taloustilanteessa.
Kiitos tästä! Jotain tämän kaltaista oli varmaan tapahtunut. Liha oli kerta kaikkiaan kuvottavaa, limaista ja niljakasta. Yleensä kiinalaiset ravintolat ovat olleet hyviä kokemuksia.
Käypä katsomassa ravintolan roskiksia. Oudon paljon tyhjiä kissanruokapurkkeja.
Et halua tietää.