Broilerin koipi-reidet ja riisi samaan aikaan uunissa?
Kertokaapa reseptinne.
Paljonko tarvitsee laittaa enemmän vettä kuin normaaliin riisinkeittoon?
Terveisin surkea kokki
Kommentit (7)
Koipireisistä irtoaa runsaasti nestettä kypsyessään. Suolaakaan ei tarvita jos kana on marinoitua. Vihannesten paloja voi heittää riisin sekaan, porkkanaa, sipulia...
Ja mehevää tulee riisistä kun muhii kananrasvassa, lapset tykkää<.9
Siksi, että voin samaan aikaan itse olla lasten kanssa pihassa hiihtämässä. Ei tarvitsisi kuin tunkea se ruoka uuniin ja antaa olla siellä. Koipi-reisi ruoasta ei rasvatonta saakaan ja aina teen ainakin kastikkeen koipien liemestä eli ei väliä sillä seikalla. Kiitos neuvoista, lisää otetaan vastaan.
Ap
Vanhassa ohjeessani on 1,5dl riisiä + pakatsevihanneksia pohjalle ja 6 dl lihalientä kaadetaan päälle... ja sitten ne koivetno, ainakin ihan hyvää on tullut, eikä ole kärvähtänyt. 10vuotta on toiminut tämä pirkan resepti.
12 dl vettä, 1 lihaliemi kuutio ja 6 dl tummaa riisiä. Keitän ne melkein kypsiksi. Siksi aikaa kun riisi kiehuu laitan koivet uuniin pellille 200 astetta. Sen jelkeen voitelen (melkein koko uunin kokoisen) vuuan. Laitan siihen riisit, kaksi pussia pirkka kasvis suikaleita, pussi sipulia ja pussi herne-maissi-paprikaa, sekoitan ja jos liian vähän nestettä niin tilkan voi lisätä. Koivet siihen päälle ja folio. 30-60 min uunissa 200 astetta. Salaattia lisäksi, hyvä tulee.
Maustan riisin vielä 4 tl broilermaustetta+ 1 kanaliemikuutio.
Helposti riisi pääse kärvähtämään.