Häät ja iltapala
Meillä on häät vuoden päästä keväällä. Vieraita noin 80. Meille tulee ruoat pitopalvelun kautta, mutta olen miettinyt tilaanko erikseen iltapalan vai tekisinkö sen anopin / oman äitini kanssa talkoilla edellisenä päivänä. Onko joku toiminut näin ja mitä on iltapalalla tarjoiltu? Epäilen ettei iltapalalle jää kuin mahdollisesti puolet vieraista. Miten saisi toimivan iltapalan?
Kommentit (2)
Millaiset mahdollisuudet ruuan säilytykseen ja lämmitykseen on?
Itse menisin perussetillä, karjalanpiirakoita, pastasalaatti, vihreä salaatti, juustoja ja valikoima leivänpäällisiä.
Tai jos pystyy lämmittämään pakasteita, niin jokunen sipulipiirakka, kinkku/savulohipiirakka kertakäyttövuokiin tehtynä ja sitten paikan päällä lämmitys. Tässä on se hyvä puoli, että nämä voi tehdä aiemminkin kuin edellisenä iltana. Ja salaatti siihen lisäksi.
Up